Web Analytics
Jump to content

hjelp


deathaven
 Share

Recommended Posts

klarte seff å miste babyen min i gulvet i dag, dakar explorer`n min. fikk et ca. 2 cm stygt merke på det ene hjørnet. alt av lakk og slik ble borte, det går vel rett inn til treverket tror jeg. noen som vet om det lar seg fikses hos en gitarreperatør e.l., og finnes det noen slike i oslo. gidder ikke å ta med gitaren til en av butikkene i oslo, får der har de priser som man like godt kunne kjøpt seg en ny gitar.

faen i helvete! skal alltid skje noe sånt med meg. AAARRRGGGHHH! måtte bare få det ut!!!

trenger hjelp, fort....

mvh

desperate!!!!!

post-1731-1148573608_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

kanskje det, men jeg liker at tingene mine er i ordentlig stad, dessuten oppdaget jeg nå at den ene stemmeskruen hadde vridd seg 6-7 mm. så dette bør jeg sikkert få sjekket ut uannsett. så en gang for ikke så lenge siden her på forumet, at det var en kis i oslo som var dyktig på å fixe gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Du kan sjekke ut http://www.gitarverksted.no

Han lager og fikser gitarer. Kommer rett derfra nå etter å ha fått skiftet oversadel på en av gitarene mine (et bruktbutikk-kjøp av de gode!). Det fine er at han ikke har lang ventetid, siden han ikke har vært så lenge i gamet. Har derfor også en litt rimeligere timepris enn Imerslund & co. Så langt ser det ut til at han gjør godt arbeid. Du finner eksempler på en del reparasjoner han har gjort på hjemmesidene hans.

LE

Link to comment
Share on other sites

Gitarer er levende vesner de også, og får rynker som alle oss andre. Kjipt om du ikke liker den slik. Det skulle heller skjedd straten min.

Det er ikke alle skader som ser ut som sjarmerende relic heller, da. Går det av et stort flak lakk så ser det ikke like lekkert som slitasje over tid og småskader histen og pisten.

Link to comment
Share on other sites

Slapp av, har mista den ene gitaren (aka legenden) min et par ganger. Bla, bading, knekt halsen 2 ganger ( limt ), vært en aktiv ølåpner på fest, spretta buken et par ganger ( også limt ). Lyden er bedre en aldri før. dog den var engang halvakustisk, nå helakustisk, hvorfor vet jeg enda ikke :P

Anyways, lykke til med rep.

Edited by pdkorva
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.