Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

pdkorva

Medlem
 • Innholdsteller

  77
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om pdkorva

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  telemark
 1. Hei Tommern! Takk for din interesse! Altså i utganspunktet så har vi kanskje sett for oss en vokalist som er noe yngre, men det er klart vi må jo gjerne gjøre ett forsøk? Hvordan gikk det med kjenningen, hadde han lyst?
 2. Hei kjære godtfolk! Som nevnt i tittel, jakter bandet vårt en vokalist. Vi er åpne for alt i utgangspunktet, men vi håper å kunne unngå growling. Det er ikke noe krav om at man i tillegg spiller på tangenter eller gitar, men det kommer fint med. Vi er 3 hyggelige menn i aldersgruppen 23 - 33, hvorav en spiller gitar, en spiller trommer og sistemann spiller bass. Alle er erfarne musikere, med mange års erfaring. Vi har nå spilt sammen i ett halvt år stort sett kun for å ha det hyggelig og lage litt musikk. Men i det siste har vi intensivert, å faktiskt begynt å gjøre ting ferdig. Dette har resu
 3. 4021 Gibson custom 1957 goldtop vos, fra 2010.
 4. Hvor kjøpte du bias målegreia? Har googlet uten noe særlig hell på norske sider.
 5. Tusen takk for svar Morten: PM sendt Jeg har idag en vox ac15, som jeg slettes ikke er fornøyd med. Nå har ikke jeg prøvd ac30 sånn veldig mye, men er lite aktuell da jeg ikke er helt lei av ryggen enda Tommern, jeg liker ditt ressonnement Veit dere hvordan den tar pedaler? har ikke prøvd det på den enda.
 6. Hei folkens! Har den siste tiden værtpå leit etter ny forsterker, blant annet noe blackstar\fender\laney. Lyden jeg jakter er noe alla gitaristen i bigbang. Prøvde idag peavey classic 30\112, som jeg syntes låt finfint! Så i den forbindelse lurte jeg på om det er noen her som har erfaringer med den? Det eneste jeg kan se som er litt negativt, er at den er kanskje litt liten, skulle ikke spille veldig høyt på clean før den begynte smått å bryte, noen som har innspill?
 7. Noen som har tips på lettbeint jazz, som man fortsatt får kjøpt på lp?
 8. Hehe, du jeg jobber til daglig med relestyringer fra 50 tallet, så gamle løsninger er jeg vant med, men dette her har jeg faktiskt aldri sett før:p Jeg spurte egentlig om det du svarte på, jeg bare ser for meg at isolasjonen er ganske utsatt når man skal lodde den skjermen. Men jeg gjør jo selvfølgelig som du nevnte på, bare tvinner opp skjermen ett lite stykke å lodder den på alene.
 9. Greener, det hadde antagelig vært noe smartere, men jeg bestilte settet (hvilket ankom idag) før jeg leste din post, ellers hadde jeg antagelig gjort som du beskrev. Settet er hvertfall i hus, så da må jeg bare få rota opp loddebolten å ett par stødige hender. Jeg åpnet for første gang dekselet over potsa på gitaren idag, å jeg må si jeg strengt tatt ble overrasket over hvordan jordingen er utført, loddet rett på potsa. Hadde det vært så vanskelig å få potsa med ett ekstra loddepunkt som er jord, for å gjøre det hele noe mer ryddig? La også merke til at "armeringen" på trådene som går til pick
 10. Hei igjen, Enda ett spørsmål dukket nettopp opp. Det rs settet som jeg finner hos vintagegitar "Premium Vintage Kit for Gibson" inneholder jo også potmetre. Er det nødvendig å bytte disse også? eller vil det holde med den kondensator/motstand koblingen? Jeg antar også at koblingsskjema medfølger?
 11. Ahright! Har kikket på vintagegitar sidene, og der står det at settet leveres med enten jensen eller med bumblebee. Hva er forskjellen på de to? de bumblebee kondensatorene er de av like verdier som jeg har fra før av, eller er det bare samme fabrikanten bare med andre verdier enn det som står i gitaren fra før av? En annen ting som også man måtte velge, var om man skal ha "short shaft" eller "long shaft" hva menes med det? Takk for god hjelp så langt
 12. Okey, da prøver jeg det:) Takk for alle svar folkens, jeg melder tilbake når jeg har fått gjort det:)
 13. haha er det mulig å ikke bruke google? Takk for raske svar gutter! Er det vanlig å gjøre det eller? Såvidt meg bekjent er gitaren, som gibson sier så fint "utsmykket" med bumblebee kondiser, sånn jeg forstår det må jeg bytte ut dem for å få løst problemet? Å jeg antar at dette da må gjøres på begge volume potene på gitaren?
 14. Hei folkens! Jeg kjøpte en gibson custom goldtop 1957 planke for ett år tilbake, å er strålende fornøyd, men sliter litt med diskant. Dette problemet oppstår når jeg ruller av volumet litt på gitaren, da blir lyden skikkelig kjip mister mesteparten av toppen, så da ender med å ha volume på full rulle slik at jeg må slite med diverse boost pedaler og annet gøy for å erstatte funksjonen til volumen på gitaren. Dette gjelder forøvrig alle pickup kombinasjonene. Noen som har noen tips?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.