Web Analytics
Jump to content

Nok en sang


Mr.Mag

Recommended Posts

Ja, nå legger jeg ut en sang en kompiss laget.

http://beta.yousendit.com/transfer.php?act...B1AB06E48CF33B9

Han spurte om jeg kunne legge den her så folk kunne si hva de mente osv..

Det er midi fil som er expotert fra Guitar Pro 4. Siden ingen av oss har noe recording utstyr utenom et dårlig fotokamera så for det holde.

http://beta.yousendit.com/transfer.php?act...A49BD872ED2A5D3

Og her er en jeg har laget.

Denne laget jeg mens gitaren var til service, altså..uten gitar. Jeg fikk bare denne melodien helt uten videre en dag på skolen.

Denne ble jeg på en måte aldri ferdig med, for når jeg fikk tilbake gitaren var jeg helt blåst for ideer.

Denne var egentlig ei lekse til musikkskolen. Jeg skulle lage noen arpegioer osv i Am og E7, men som vanlig tar det alt for mye av.

http://beta.yousendit.com/transfer.php?act...53E2CA726DE01A1

De to nederste er det jeg som har laget mens den øverste er en kompiss sin...

HVA SYNS DERE?! Hehe..

Link to comment
Share on other sites

De to sangene dine var kule :) Minnet med om en slaks blanding av Malmsteen og Becker. Synths and sweeping arpeggios! Alright ;) Den sangen din til kompissen din hadde også sin sjarm :) Nå fikk jeg også lyst til å leggeut noen av mine GuitarPro greier! :D

Link to comment
Share on other sites

en sånn tråd har jo jeg lagt u t før? perfekt for å stjele ideer....... Dæven jeg kom på noe nå..... hørte på radioen og der hadde en hip hoper jaggu lagde en sang men refrenget i cliffs of dover :huh:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.