Web Analytics
Jump to content

zakk wylde


espen88

Recommended Posts

http://en.wikipedia.org/wiki/Zakk_Wylde

He practiced guitar as much as 12 hours per day. Often, he would play the guitar almost non-stop between coming home from school and leaving for school the next morning. He would then sleep through the school day.

dette har jeg ingen tro på i det hele tatt....dette kan i hvert fall ikke ha vært over noen lengre periode?

Noen som vet noe mer om dette?

mulig ordet practiced blir mektig missbrukt i den artikkelen da

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 71
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hvem seriøst bryr seg om hvor mange skalaer han kan? Er det slik at kunsten hans stinker fordi han ikke har tatt seg bryet til å studere jazzharmonien i dybden?

Det dreier seg om attitude og baller. Han har en gjenkjennelig, unik spillestil, og det på en god måte. Han gjorde ikke som Vai og transkriberte Zappa eller som Allan Holdsworth og fant ut av hele harmonien på egenhånd. Han satt vel de tre-ti-tolv timene og hadde som mål å bli den grimmeste rockeren av dem alle.

Se videoen og fortell meg om han lyktes:

http://video.google.com/videoplay?docid=-7...k+wylde&pl=true

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Syns igrunn Zakk er ganske kjedelig.

Randy og Jake lagde jo mmye bedre musikk sammen med Ozzy en Zakk har greid.

Er heller ikke no fan av BLS.

Link to comment
Share on other sites

Syns igrunn Zakk er ganske kjedelig.

Randy og Jake lagde jo mmye bedre musikk sammen med Ozzy en Zakk har greid.

Er heller ikke no fan av BLS.

zakk kjedelig?:S:S:S lagd de tøffeste riffene i historien har han: hør counterfeit god.. det eier..... alt zakk lager er bra.... og han er bra vokalist

Link to comment
Share on other sites

Jævla saklig å rakke ned på en gitarspiller fordi han er JÆVLIG rå på å utnytte en skala til det ytterste og ikke sucker balle på å misbruke diverse annet.

Han er en utrolig særegen gitarist, og selv om han ikke er verdens beste ville han spilt ræva av de fleste her på forumet anyday. Og damn, Zakk legemliggjør hele rock'n roll-attituden.

Link to comment
Share on other sites

Mnjæ. Om du har sett Zakk da han var rundt 17-20 år så skjønner du at han øvde noe innihelvete. Da kunne du jo faktisk høre hva han spilte også. Sounden hans nå er vel noe av det verste jeg vet om. Høres ut som du trykker på alle knappene en sånn lekebrannbil med masse lyder.

Uansett vet jeg ikke om du kan øve ti-tolv timer hver dag. Da må du i tilfelle sove åtte timer, pisse, spise og pauser på fire timer spredd utover og resten av tiden på gitar. Man kan sikkert få til det mens man har ferie eller noe, men ikke akkurat 365 dager i året i 10 år liksom.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.