Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

brownstone

Medlem
 • Innholdsteller

  391
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om brownstone

 • Rang
  Gitarrocker
 1. Jeg har 1 (kaanskje 2) ekstra billetter om noen trenger. Reiser til Oslo nå. Tlf er 90542191 om noen trenger Edit: Nytter ikke skrive til meg her..
 2. Står V30 i Jubilee comboen min, syns det låter mye bedre enn med G12T-75.
 3. Prøvde min BD-2 med nytt batteri nå, og min gjør ikke dette. Farger lyden littegranne når den er av pga bypasskretsen men det er ikke snakk om klipping. Kan være at bypasskretsen ikke får nok spenning til å fungere skikkelig.. om du kan justere utspenninga fra PP2+ kan du jo prøva å vri den sakte opp mens du spiller for å se om det slutter, og isåfall på hvilken spenning.
 4. Sorry, jeg tenkte på hvordan det så ut i min LP (Tokai) og der er det PCB, så der skal det ikke loddes på pottene for å skifte. På Epiphone er det nok en ledning til en av beina på volum potten, og en til jord (oppå potten), men det finne du fort utav når du åpner og skal fjerne den gamle p/u'en. Edit: De to andre bruker du bare om du skal ha coil-split. Hvis du ikke skal ha det loddes de bare sammen og isoleres med elektrotape.
 5. Om du ikke skal ha coilsplit så er det bare å lodde av ledningene fra den gamle pickupen, og lodde på ledningene fra den nye (på samme plass som de gamle). 3-veisbryteren og pottene trenge du ikke tenke på, med mindre du skal bytte dem også.
 6. Okei, siden du snakka om loddebolt trodde jeg du ville gjøre det selv.
 7. Metro har også slike kit. Veldig lyst å prøve jeg også Er vel en på forumet her (AC_DC?) som har god peiling på dette..
 8. Tviler på at det er lett, men det jeg mente var at jeg så for meg mye mer spesialverktøy enn bare avbiter og tapetkniv.
 9. Fin guide, trodde dette skulle være mye mer avansert av en eller annen grunn
 10. Mikkene på en Mexico strat er helt kurante greier egentlig, det er ikke nødvendig å bytte dem sånn med en gang!
 11. Ser rått ut dette Hvilken voks har du brukt forresten?
 12. Jeg solgte en 100W JCM800 2210 og kjøpte en 50W Jubilee, veldig like forsterkere, og syns jeg fikk mer vreng på lavere volum. Kanskje ikke sånn enormt mye, men merkbart. 50W er jo fortsatt høyt som eff. Kjører min i 25W modus, og det er vel også mer enn nok egentlig Edit: Mer vreng ble kanskje litt feil, men mye mer åpen og finere vreng (altså poweramp istedenfor preamp). Disse ampene har nok mer vreng enn JMP'en din på lavt volum så det har vel kanskje noe med saken å gjøre.. men uansett, helt klart merkbart men om det er verdt det er opp til deg. Er alltid litt stress å selge en amp, for s
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.