Web Analytics
Jump to content

Rimelig gitar til heavy


anray
 Share

Recommended Posts

Jeg skal ha meg en gitar som ikke koster all verden. Har tenkt meg rundt 3-4000 Har sett og prøvd noen ibanez av SA og billige RG modeller, men har egentlig ikke så veldig lyst på Floyd Rose. Er disse billige SA modellene bra, f eks. SA 120, 160, 260. Eller kanskje en billig Jackson gitar er å anbefale? Skal ut å kjøpe meg i morgen så jeg trenger råd.

Tar gjerne imot noen råd på forsterker også. Har sett på en Hughes & kettner silver edition men er sikkert mange på markedet som kan funke til heavy som også ikke koster så mye.

Håper noen kan gi meg noen gode råd her.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har kjøpt meg gitar. Det ble en Morgan. Går sikkert kalde frysninger nedover ryggen på mange nå, men den er faktisk veldig fin. Det er ikke en slik billig strat kopi, den ligner veldig på Ibanez SA serien og er veldig fin å spille på og låter ganske bra. Kommer nok til å bytte ut mikrofonene senere i seymour duncan mest sansynlighvis.

Jeg har spilt gitar siden jeg var 15 år, men har hatt ett lite opphold og en periode hvor jeg var lei hele greia og solgte alt utstyret. Gikk ikke så veldig lang tid før jeg angret noe veldig og måtte nå kjøpe nytt. Kommer nok ikke til å gjøre det igjen nei :-)

Bestemte meg for denne gangen å gå for en gitar jeg synes låter bra og er fin å spille på, og ikke bry meg så mye om hvordan den ser ut, men den jeg endte opp med ligner Ibanez på en prikk og er sort med litt metallic i, så den ser ganske bra ut.

Takker for alle tips til kjøp av gitar.

Link to comment
Share on other sites

Er det den HSS'en som gikk på musikkweb?

Nei, jeg kjøpte meg ny jeg, ga ikke så mye for den, kostet kr: 3990,- men låtar bra og er veldig fin å spille på. Har egentlig ikke funnet noe informasjon om den på nettet, synes det er litt rart i grunn. Den ligner ivertfall Ibanez SA 120, 160 på en prikk.

Link to comment
Share on other sites

hadde gått for nr 4 her. esp explorer er en skikkelig tøff og god gitar som ikke koster flesk. spiller selv heavy metal på en epiphone explorer. kosta meg 5500 i sin tid. men sparker fortsatt ræv syntes jeg. esp og epi er veldig gode å spille på, man vender seg fort til de.

har erfart gjennom kompiser og andre folk, er at gitarer med motiv blir du fort lei av. en i bandet hadde en custom b.c rich, og det tok ikke mange månedene før har var dritt lei av den. gå for en svart gitar (ellers så har jackson fete metal gitarer i rød, blå osv også.....:))

Link to comment
Share on other sites

Kan anbefale deg og ta en titt på RG370dx. ;) Fikk den for et par uker siden og er veldig fornøyd, god lyd til en billig penge. Smal og kjapp hals med jumbofrets, veldig god tremolo (Edge 3) 2 stk humbuckere og en singel coil, (inf3, infs, og inf4) ikke av det beste slaget den singlecoilen da... Beste valget til ditt budsjett hvis du vil ha tremolo og god heavy-gitar synes jeg. Selger den på riff.no og kickmusick.no bla. Bare spør hvis det er noe spesielt du vil vite om den :)

Edited by Opera Buffa
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.