Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

thomas_WYLDE

Medlem
 • Innholdsteller

  115
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om thomas_WYLDE

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Bosted
  kongsvinger
 • Interesser
  GITAR,MUSIKK
 1. hva syns dere er den beste gitarkabelen og høyttaler kabelen?
 2. sjekk ut denne er!den er drit rå:)noen som er enige? http://www.boogiestreet.com/index.php?opti..._id=19&Itemid=1
 3. jepp:)takker.. regner med at det blir den:)
 4. grunnen til at jeg vil ha analog er at jeg syns bare det er bedre.. nå har jeg ikke testa ut de pedalene ovenfor da, men har noe digitalt før og det låt ræv.. syns det bare analoge effekter som gir den varmen i tonen som jeg er ute etter. er ikke enkelt å forklare hvorfor jeg vil ha analogt, men omtrent alle har nye mikroprossessordatastyrtedigitale effekter og effektbrett osv, og etter min mening vil jeg gjøre som de "gamle" rockerne og kjøre analogt... prøve å ta vare på litt stil,selv om de er jævla dyre.. men har sjekket ut en gammel analog boss pedal:)black label også
 5. har bestemt meg for å ha analog delay....
 6. heisann.. nå kommer feriepenga snart og d tenkte jeg skulle innvestere i en ny pedal: Delay.. de jeg stusset litt på er Diamond memory lane: http://www.godlyd.no/default.asp?page=31 og maxon ad 999: http://www.godlyd.no/default.asp?page=29&p...ct=529&p529_v=1 forsterker jeg bruker er jcm 2203 og 1960 AV kab. musikk jeg spiller er alt fra sabbath,zeppelin til pantera. håper noen har testet disse ut før meg.. er litt for langt å dra og teste dem ut.. noen tips?
 7. ca ti år gammel! tror dem ligger på 9 lapper i norge! så rundt 6 lapper hadde vært en grei pris?
 8. du må nok frese ut hull nedenfor pickupene og litt til venstre. er ikke så mye jobb:).. er det plass til batteri til emg pickupene da?blir kjempefint detta her:)
 9. heisann!hvor mye kan jeg få igjen for en fender blues deville med 4*10?nesten ikke brukt og i bra stand! alt funker prima! takker
 10. heisann!tenkte jeg skulle lage meg en gitar nå! i massiv furu eler noe:)..noen tips til form på gitaren? jeg kjøper meg en ferdig gitarhals da!også trenger jeg tips til mikker:=)og farge:) Takker:)
 11. noen som har peil på banjo?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.