Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

EirikDL

Medlem
 • Innholdsteller

  155
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutral

Om EirikDL

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 14. mars 1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Trondheim
 1. De philips hodetelefonene så absolutt spennende ut!
 2. Takk for tipset, skal definitivt følge med på finn.
 3. Takk for tips, skal se litt på de nevnte hodetelefonene!
 4. Når det kommer til musikk hører jeg på veldig mye forskjellig, men det går kanskje mest i R&B, indie, hip hop, jazz, og hard rock. Har ikke tenkt så mye over at ulike hodetelefoner har karakteristikkforskjeller, men om jeg skal ta utgangspunkt i disse lydsignaturen foretrekker jeg nok warm eller flat: https://www.moon-audio.com/sound-signatures Jeg tenker av og til å koble de til hodetelefonutgangen på pcen min og noen ganger ett lydkort (har ikke kjøpt enda, men ser for meg at det blir focusrite scarlet 2i2 eller solo). Focusrite oppgir at maks resistans for disse lydkortene er 20
 5. Takk for tipset, skal ta en titt på dem
 6. Hei, Jeg er på utkikk etter noen alsidige hodetelefoner som jeg tenker skal brukes til 1. Gitarspilling og innspilling via lydkort. 2. Keyboardspilling og innspilling. 3. Musikklytting og kanskje en film i ny og ne. Burde jeg gå for åpne eller lukkede?Pr dags dato synes jeg åpne høres mest interessante ut pga komfort og at lyden visstnok er bedre, minuset er selvfølgelig lydlekasje. Headsettet skal hovedsakelig brukes hjemme på musikkrommet mitt. Blir såkalte studiohodetelefoner for flate/lite livlige til musikklytting? Prismessig tenker jeg at øvre grense er rundt 1500kr. Noen
 7. Jeg har digitech jamman express og er fornøyd med den. Den er enkel å bruke. Har personlig ikke testet ditto sin variant, så om den er bedre skal jeg ikke si noe om. Om det er en basic looper uten noe ekstra du er ute etter er vell digitech eller ditto to gode alternativer.
 8. Jeg har en digitech jamman express som jeg er fornøyd med, er veldig enkel og grei å bruke
 9. Om vekt er hovedkriterie for å ikke gå for rør burde du sjekke ut koch jupiter jr. Det er en hybrid amp med totalt 2 rør. Den veier 12kg.
 10. Jeg er også nybegynner i jazz-verden, men her er en noen album jeg har kost meg med. Miles davies - bitches brew, coltrane - blue world, coltrane - blue train, bill evans & jim hall - undercurrent, jeff parker - suite for max brown, ezra collective - you can't steal my joy, john scofield - loud jazz, john scofield - a go go, pat metheny group - imaginary day, jim hall - live! Er ganske vidt spenn i disse albumene så tipper du finner noe du liker.
 11. Ser ut som du har valgt PC-micen som input device, blir det bedre om du endrer dette?
 12. En brukt mexico fender stratocaster eller telecaster er jo gode instrumenter som burde være greit å få i den prisklassen.
 13. Utenom platekompaniet i Trondheim har crispin glover godt utvalg, mye norsk musikk. Også all good clean records har mye forskjellig både brukt og nytt.
 14. Jeg kjøpte selv en Katana tidligere i år og må innrømme at jeg synes den er litt overvurdert. For all del, den funker greit til mye, men det var få ting jeg synes den var veldig god til. Jeg brukte utrolig mye tid til å få til lyder jeg likte fra den, noe som førete til at den ikke ble brukt. Siden du har mulighet til å utnytte en rørforsterker ville jeg godt for det om jeg var deg 😊
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.