Web Analytics
Jump to content

EirikDL

Medlem
 • Posts

  159
 • Joined

 • Last visited

About EirikDL

 • Birthday 03/14/1995

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Trondheim

EirikDL's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

9

Reputation

 1. Takk for alle tipsene, virket som støyen forsvant eller i alle fall ble kraftig redusert når jeg flyttet stikkontakten til pedalbrettet til et annet støpsel slik at forsterkeren og pedalbrettet har vert sitt strømuttak fra veggen.
 2. Takk for tips, skal få testet på et annet strømnett også, men den har tidligere virket uten støy på den samme stikkontakten. Om det ikke virker så er kanskje neste steg å bytte rør.
 3. Hei, Jeg har en Koch Jupiter Jr forsterker. Denne forsterkeren er en hybrid forsterker med ett rør i power amp og ett i pre-amp. Jeg kjøpte forsterkeren for omtrent 1.5 år siden. Den siste tiden har jeg slitt med at lydnivået varierer og at det er til tider mye støy/buzzing. Ofte så forsvinner denne støyen og lydnivået blir normalt igjen om jeg slår plekteret svakt bort på pickupen. Har testet med to ulike gitarer, en med single coils og en med humbuckere og det er kanskje en antydning til mer støy med single coil-gitaren, men det er ablsolutt til stede med begge. Har også testet å koble til gitaren rett i forsterker uten å gå gjennom pedalbrettet først, også rett i effekt-sløyfa, og begge dele førte til denne støyen. Har derfor konkludert med at det må være forsterkeren det er noe feil med. Tenker da kanskje at det kan være rørene som synger på siste verset, men jeg byttet rør for omtrent ett år siden. Utfra mine undersøkelser burde vel rørene vare litt lengre? Er det noe annet som kan være problemet også?
 4. De philips hodetelefonene så absolutt spennende ut!
 5. Takk for tipset, skal definitivt følge med på finn.
 6. Takk for tips, skal se litt på de nevnte hodetelefonene!
 7. Når det kommer til musikk hører jeg på veldig mye forskjellig, men det går kanskje mest i R&B, indie, hip hop, jazz, og hard rock. Har ikke tenkt så mye over at ulike hodetelefoner har karakteristikkforskjeller, men om jeg skal ta utgangspunkt i disse lydsignaturen foretrekker jeg nok warm eller flat: https://www.moon-audio.com/sound-signatures Jeg tenker av og til å koble de til hodetelefonutgangen på pcen min og noen ganger ett lydkort (har ikke kjøpt enda, men ser for meg at det blir focusrite scarlet 2i2 eller solo). Focusrite oppgir at maks resistans for disse lydkortene er 200ohm, men om jeg skal koble til pc også bør jeg vell gå et stykke lengre ned.
 8. Takk for tipset, skal ta en titt på dem
 9. Hei, Jeg er på utkikk etter noen alsidige hodetelefoner som jeg tenker skal brukes til 1. Gitarspilling og innspilling via lydkort. 2. Keyboardspilling og innspilling. 3. Musikklytting og kanskje en film i ny og ne. Burde jeg gå for åpne eller lukkede?Pr dags dato synes jeg åpne høres mest interessante ut pga komfort og at lyden visstnok er bedre, minuset er selvfølgelig lydlekasje. Headsettet skal hovedsakelig brukes hjemme på musikkrommet mitt. Blir såkalte studiohodetelefoner for flate/lite livlige til musikklytting? Prismessig tenker jeg at øvre grense er rundt 1500kr. Noen som har noen gode tips innenfor dette
 10. Jeg har digitech jamman express og er fornøyd med den. Den er enkel å bruke. Har personlig ikke testet ditto sin variant, så om den er bedre skal jeg ikke si noe om. Om det er en basic looper uten noe ekstra du er ute etter er vell digitech eller ditto to gode alternativer.
 11. Jeg har en digitech jamman express som jeg er fornøyd med, er veldig enkel og grei å bruke
 12. Om vekt er hovedkriterie for å ikke gå for rør burde du sjekke ut koch jupiter jr. Det er en hybrid amp med totalt 2 rør. Den veier 12kg.
 13. Jeg er også nybegynner i jazz-verden, men her er en noen album jeg har kost meg med. Miles davies - bitches brew, coltrane - blue world, coltrane - blue train, bill evans & jim hall - undercurrent, jeff parker - suite for max brown, ezra collective - you can't steal my joy, john scofield - loud jazz, john scofield - a go go, pat metheny group - imaginary day, jim hall - live! Er ganske vidt spenn i disse albumene så tipper du finner noe du liker.
 14. Ser ut som du har valgt PC-micen som input device, blir det bedre om du endrer dette?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.