Web Analytics
Jump to content

Squier Affinity J Bass


Leonard

Recommended Posts

Jeg har lenge ønsket meg en Jazz bass. Men har ikke tatt meg råd til det.

Så, her om dagen kom jeg over en Squier Affinity J Bass. Kostet kun 2.500.

Noe som jeg har råd til. Så lurte jeg på om det er noe å satse på.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du bare vil ha en for å ha en, så er det god nok grunn for min del.

Planlegger du å gigge noe nevneverdig ville jeg kjøpt noe helt annet.

Men, jeg kunne også tenkt meg en billig J-bass. Før. Yamahaens J-pickup tilfredsstiller mine J-lyster nu :D

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil ha en bass med god lyd. Som skal brukes mest til hjemmespilling.

Så vil jeg ikke at den skal koste så mye at jeg mister gleden av å kjøpe den.

Noe andre forslag/alternativer ??

(det må selvsagt vær en Jazz Bass)

Link to comment
Share on other sites

Brukt Fender mex. er et godt valg. De får du ned i 3500 tenker jeg. Vil ikke anbefale Squiere med mindre det absolutt ikke er snakk om å bruke mer enn 2500 kr.

Husk at det er stor forskjell på Squier basser også da. En 80 talls Squier fra Japan er jo en knallbass og verdt langt over 2500, men de Squier'ne som blir laget i dag i Kina er ikke all verden nei.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Velkommen hit. Jeg vil også ha meg Jazz bass... Men, jeg har ikke råd :(

Takk takk. Jazz bass vil jeg også ha, men pengene stopper meg også. Sikler svært på en Geddy Lee Jazz Bass. Har også tenkt på en Mex jazz bass fretless......er det noen her på forumet som sitter på noe sånnt? som kan anbefale en sånn eller ikke? som ev. vil selge?

Ørjan

Link to comment
Share on other sites

Jeg har selv en Geddy Lee Jazz Bass, og kan anbefale den på det sterkeste. Tynn hals og utrolig god lyd!

Yes, den tynne halsen er helt utrolig! må ha en sånn en dag....Geddy Lee er den store helten min, men synes han hadde råere lyd den tiden han brukte Rickenbacker enn jazz bass:)

Edited by Ørjan
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.