Web Analytics
Jump to content

Fender


copyfender
 Share

Recommended Posts

Jeg har en Fender squere. Noen som vet om denne modellen er en kopi eller ikke kopi?.

Er gitaren god?.

Er den bedre enn morgan sine el-gitarer som er sånn veldig billige?

Fikk den for lenge siden da jeg ikke hadde peiling på gitar så det er derfor jeg vil vite dette.

Link to comment
Share on other sites

Det er som Gibsons Ephiphone .

Noen Squiere er veldig gode, andre er ikke gode . Jeg har intrykk av at de varierer en del . Men det er jo tilfeller av folk som har finni Squier strater som er like gode som USA Fender Strater . Men det tror jeg er skjeldent .

De har jo ikke et voldsomt rykte , og er jo billig-gitarer , men jeg syntes det er de beste billiggitarene igrunn .

Mye bedre enn Morgan el-gitarene . De er generelt sett råttene :P

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

En Squire som erlike god som en USA Strat finner du rett og slett ikke, dette har med spec, kvalitetsovervåkning, at komponenter, råverer om du kan kalle det suger rett og slett, de kan ikke komme opp så mange lapper bare på den faktiske produksjonsvariasjonen de har

Link to comment
Share on other sites

tjaa... riper og små bulker i gitaren betyr ingenting for noen, og svært mye for andre... viss det er en squire du har, ville eg vel ikke brukt noe penger på å fått den helt fin igjen..

tror du bare skal la det vere :-) Som nilsefix sier, bare ikke se på det .. Konsentrer deg heller om spillingen, det er det som er det viktigste!

visst du er heldig er fargen på gitaren din lik en eller annen neglelakk, prøv å stryk på litt fint, hoho :P

Link to comment
Share on other sites

Har hørt mye bra om Squier, men har ikke spilt mye på de, bare testet en litt... Det er vel billig-utgave av Fender, er det ikke...?

Men uansett, jeg tror du har en helt OK gitar....

Det med de ripene og greier, sett noen klistremerker eller noe sånt, så slipper man og se ripene. Kjøp noen klistremerker med logo av ditt favorittband eller noe i den duren.... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.