Web Analytics
Jump to content

Rolig ting


Pagey

Recommended Posts

Heisann! Jeg fant fram en låt jeg laget for et halvt år siden, da hadde jeg spilt i 1 år. Det er absoultt ingen tekniske godbiter og sikkert ikke spesielt variert, men jeg er nå tålig fornøyd med den i hvertfall.

Håper på konstruktiv kritikk, lurer på hvor god den EGENTLIG er... kommenter gjerne lyden også.

Link: http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=0O1VAVG09S2692JYZVNUVMH8QY

Legger også ved en Clapton-låt (Hey Hey) jeg spilte inn.

Link: http://s9.yousendit.com/d.aspx?id=2C1GPRD5JEW970BTD23BRLW29D

Takker for respons og kritikk :)

Link to comment
Share on other sites

Det hadde vært myyye bedre viss du hadde hatt helt clean lyd med en liten delay eller noe slikt i stede for den der..Synes det ble alt for mye grums.

Hey hey var nogenlunde grei, synes den ble litt stiv viss du skjønner. Prøv og spill med mere feel ;)

Men ellers ok!

Link to comment
Share on other sites

Det hadde vært myyye bedre viss du hadde hatt helt clean lyd med en liten delay eller noe slikt i stede for den der..Synes det ble alt for mye grums.

Hey hey var nogenlunde grei, synes den ble litt stiv viss du skjønner. Prøv og spill med mere feel ;)

Men ellers ok!

Ok, takk for svar, er enig i det du sier, er nok bare å øve videre :)

Link to comment
Share on other sites

slettes ikke værst. Du har endel fine ting på gang der i "intet navn". Bare fortsett å spill, og legg ut noen nye opptak snart :)

Takker, kjekt du likte den :) Mestret å brekke armen på snowboard på mandag, så nå er det en måned uten spilling, tjohei...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.