Web Analytics
Jump to content

Favoritt artist og sang gjennom tidene?


tisi1
 Share

Recommended Posts

Hva er deres favoritt artist og sang gjennom tidene?

Må si at jeg er en evig fan av Ugly Kid Joe sin sang Cats in the cradle... men av nyere tid er det Jason Mraz "Remedy", Peel "crack" og Ed harcourt "All of your days will be blessed"

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 42
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

King Harvest (Has Surely Come) med The Band er en av mine aller største favoritter. Det er den perfekte countryrock-sangen noen sinne: En sinnsykt fascinerende tekst, kjempebra vokal, tøff oppbygging, perfekt instrumentasjon med knallbra låtende trommer, funky basslinje, tøft orgel og selvfølgelig en helt rå gitarlinje med masse synkoper og en bluesy solo! Jaaa! En sang som alltid får det til å gå kaldt til å gå nedover ryggen min er "Heavy Horses" med Jethro Tull. Og "Cowgirl In The Sand" med Neil Young og Crazy Horse er en annen stor favoritt -rå og rufsete gitar og fantastisk sang.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal sjekke ut alle låtene nevnt her som jeg ikke allerede har hørt, anbefaller dere til å gjøre det samme:)

Da synes jeg VIRKELIG at du skal gi Jason Mraz en sjanse. han er kjempegod, og gi også Jessie Malin et par minutter til å overbevise deg:)

Link to comment
Share on other sites

Hørte Mraz fra en annen thread, bra saker. spesielt den live versjonen av en av låtene. Husker ikke helt hva den het. Men jeg likte det.

han er helt fantastisk, hvis du hører på U & I both vil du få gåsehud når han kommer til refrenget, han er bare så sinnsykt god LIVE, og han leker så mye med tekster...

har fått tak på tekstene hans, men det er bare tull å følge de når han synger live, for han leker så mye med de, han kan bytte ut en hel setning midt i sangen... noen vil kanskje finne det irriterende, men jeg synes det er flott at han fornyer tekstene sine hvis han synes noe annet er bedre...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.