Web Analytics
Jump to content

Cort's elektriske gitarer


Alx
 Share

Recommended Posts

i forhold til lag'en din så er det vel ikkeno, men utifra prisen (500 ellerno?) er det nehlt grei gitar, er det denne som det allerede sitter emg i? egentlig må du vel bestemme deg selv om du liker dem eller ikke

Link to comment
Share on other sites

i forhold til lag'en din så er det vel ikkeno, men utifra prisen (5000 ellerno?) er det nehlt grei gitar, er det denne som det allerede sitter emg i? egentlig må du vel bestemme deg selv om du liker dem eller ikke

Det er ikke EMG , det er Mighty Mite, og den skal bare brukes som " 'tilfelle strengen ryker" gitar

Om jeg liker den finner jeg snart ut...

Liker dere den? Eller andre Cort's?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har fått det for meg at det kreves mer for å lage en hollowbody. Stemmer dette? Må ha større kvalitetskontroll og kanskje? hmmm

(nå får jeg svar på en ting jeg har lurt på lenge)

Har ikke prøvd Cort før jeg, bare akkustisk.

Link to comment
Share on other sites

Noen som har erfaringer med disse?

Jeg har bare prøvespilt gitaren til Neil Zaza, NZS-1. Fikk ikke den helt store godfølelsen fra den, men den var helt grei å spille på og låt fint nok da han hadde klinikk med den. Har ikke sett den i noen butikk ennå, så dermed ikke fått prøvespilt den noe mer.

Link to comment
Share on other sites

Alle kommer til å tenke "nå skal han skryte av den nye gitaren sin" men den var faktisk helt utrolig god.

Betalte 4000 inkludert frakt, fra butikk.

Tonen var kjempefin, rund og stor.

Kunne låte alt fra twangy Fender (coil split) til muddy Gibson. Mikrofonene er kraftigere enn Seymoure Duncan, og med mer definert midfrekvenser. Veldig inponert over spillbarheten og, lav action og god oppover halsen.

Anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Jada, det med SD kan jeg stå for fordi alle tenker på Katana som en 'metal / hardrock' gitar.

Og disse humbuckerne kan måle seg med hvilkensomhelst SD 'metalbucker'.

Fint satt opp ja, justerte strengehøyden litt, og annet småttri.

Kose meg skal jeg :) alltid moro med ei ny dame? :huh:;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.