Web Analytics
Jump to content

Orange på KICKmusic!


Lefsa
 Share

Recommended Posts

 • 2 weeks later...
Jeg har bestilt meg en Orange ad30HTC topp og et 4x12 kabinett..

Skulle etter planen fått det forrige uke, så jeg er forferdelig rastløs.

Orange låter helt fantastisk og bedre enn det meste jeg har hørt.

Venter selv på en AD 30 tc 2x12" i Kristiansand. Tror de kommer denne uken!!!! Har fått beskjed om at de er ankommet Norwege, og at de er rett rundt hjørnet!

Hvorfor valgte du AD30 når du kunne valgt AD140? Pris? Har selv hatt ad140 med Orange 4x12", helt drøyt. Beste kabinett jeg har brukt! MEN, det veier litt da... :shock:

Link to comment
Share on other sites

Hva vil dere som har erfaring med Orange si at de låter som? Jeg har hørt noen si de er grumsete, andre si de er klare, noen sier at de har mye vreng, andre sier dette er klin umulig... Hva er "orange-sounden"?

Link to comment
Share on other sites

Det er på en måte det beste fra flere verdener. Kommer jo an på hvilken modell man ser på, men AD-serien er svært populær. De låter marshall-aktig, men mye mer definert. Det er ikke like mye gain i en AD som i f.eks en JCM 2000, MEN vrengen i O'rangen låter bra på ALLE gain-settinger og låter svært musikalsk og dynamisk. De låter litt mørkt, og man hører tydlig forskjell på de ulike gitarene. Ampene genererer utrolig lite støy, og er svært dynamiske. Må egentlig bare prøves. liker du marshall-type lyd vil du sikkert like disse. Er du mer inn i fender/mesa må du sjekke ut Rockerverb-serien.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ooooo... AD høres ut som noe som trenger en liten lytt!! Hvor kan jeg høre den in action på plate? Jeg skal få prøvd ut sjøl, men lurte bare på hvilke komposisjoner artister mener den lyden hører hjemme i!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.