Web Analytics
Jump to content

Fender Stratocaster Mexico eller Epiphone Les Paul Standard?


trygve88

Recommended Posts

Rent økonomisk tror jeg du får mer ut av pengene om du kjøper Les Paulen (og om du kjøper en brukt Les Paul til 6000,- bør du få en veldig bra en). Om du vil ha Les Paul eller Strat er en annen sak, det må du nesten finne ut av selv. Tenk gjennom hvilken type musikk du kommer til å spille, prøv noen gitarer i forskjellige butikker (med forsterker!) og se hva du klarer å komme frem til. Da kan du eventuelt komme tilbake til forumet, med noen flere erfaringer, og spørre videre, når du har et litt bredere fundament å bygge spørsmålene dine på.

Link to comment
Share on other sites

dette er jo to helt forskjellige gitarer... det kommer helt ann på spillestil hvilken du bør kjøpe.. og ikke minst hvilken type gitar du liker ... Jeg har alltid spillt på strat, men kjøpte meg for snart et år siden en les paul studio, som jeg knappt har brukt og vurderer og selge, fordi jeg hele tiden foretrekker stratten.. Gibson har feitere lyd, men jeg har mye mer spilleglede av stratten.. Gibson blir for stivt og massivt.. det eneste den duger til er typiske akkord ting (pga følelesen du får av hvor du er på bånda), mens stratten er mer "løs" og fin til solo ting...

Vet ikke om du skjønte noe av det, tror jeg snakket rundt meg selv et par ganger her, men poenget er.. prøv før du kjøper.. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.