Gå til innhold

loco

Medlem
 • Innholdsteller

  103
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om loco

 • Rang
  Viderekommen
 1. Hei! Det er jeg som er eier av denne gitaren nå. Kan vel bare si så mye som at ting ikke har gått helt som de var tiltenkt, og jeg trapper ned både på spilling og med utstyr (som dere kanskje ser). Skjønner jo at folk blir skeptisk når en gitar blir lagt ut for salg igjen rett etter at den har vært det, men denne gitaren har fantastisk lyd og et tøft utseende. Ble faktisk veldig overrasket første gang jeg plugget den i Mesaen. Kom veldig tett på gammel Petrucci lead lyd, skremmende nok med tanke på mine ferdigheter. Må også si at mboogie har gjort en bra paintjob. Alle linjer er ikke fullstendig i vater, og jeg mener at dette gjenspeiler seg i prisen, men den ser bra ut.
 2. Nei, de blir ikke rødglødene. Men det kan ikke ha noe med elementet å gjøre da? Føler det "rumler" vel mye, spesielt på A-strengen rundt 12.bånd.
 3. Gjorde som du sa og nå fungerer alt som det skal. Men er dette vanlig? Pleier jo å være kjempevarmt i testrom på musikkbutikker.
 4. Hei, jeg fikk i går en splitterny Orange Rocker 30 Combo som jeg hadde bestilt fra Kick Music. Da jeg i dag begynte å spille på den funket den fint i 10-15 min før det kom en høy bzzz lyd. Gitarlyden forsvant helt. Skrudde den av og så på igjen, men det samme skjedde etter 10-15 min. Noen som har peiling på hva dette kan være? Har jo fortsatt garanti og full retur rett, men er jo litt kjedelig når slikt skjer.
 5. Ja. www.jonmartinskauge.com
 6. Neida, min Suhr i mahogni/mahogni kan få til ganske bra LP-lignende lyd.
 7. Kommer an på hva du kan gi meg det. Er litt på utkikk etter en Les Paul. Så hvis du har en slik som du vil kvette deg med så kanskje vi kan komme til enighet... M LP i stratform da?
 8. Tror alle du nevner er skikkelige godsaker. Har selv ikke personlig erfaring med noen av de, bortsett fra CE22 (tror det var den i alle fall). Den hadde god lyd, rund og varm. Den gjorde seg bra til de mildere tingene, men metall taklet den ikke så bra synes jeg. Den har også en skikkelig svær neck joint som var litt plagsom. Uansett, den du viser ser jo nydelig ut og skulle du ikke like den kan du selge den for 3 ganger så mye og kjøpe en Suhr.
 9. loco

  Ny gitar!

  Fikk den for noen uker siden. Er ikke så dreven fotgraf, men fantastisk gitar.
 10. http://www.jonmartinskauge.com/ Svingod allsidig gitarist. Sikkert ikke av de billigste, men... Tror ikke Jarle underviser for tiden heller, men kan anbefale Jon M for det du ønsker å lære.
 11. Jeg var der. Det nye materialet hans var skikkelig kult. Jarle er norges beste metal gitarist IMO, han slipper jo plate om ikke så altfor lenge, forhåpentligvis. Gir han den ut selv?
 12. Tror det betyr at du skal slå an strenge på 3. bånd og så bruke vib-armen til å senke tonen en halvtone (1-bånd)
 13. Kult. Skal se JHOP live 22. april
 14. loco

  Ny gitar!

  Alle jeg har kjøpt større ting fra på ebay har lista "will only ship to US" Send dem en mail, kom i kontakt med selger så løser det seg. Bør jo ha litt feedback (ebay poeng) da selvsagt. Det lønner seg også økonomisk å gå etter auksjoner som ikke stater at de shipper worldwide. Da er det jo bare Amerikanere som byr, og de gir ikke så mye for f.eks en brukt Suhr som en Norman er villig til. Amen. Sendte ham bare en mail, så fant vi ut av det.
 15. loco

  Ny gitar!

  Vet ikke. Selger den kanskje. Fornøyd med gitaren, da?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.