Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

trygve88

Medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om trygve88

 • Rang
  Nybegynner
 1. Er det noen som har erfaring med seymour duncan humbuckerne som er formet som singlecoiler? Gir de like bra lyd som en vanlig humbucker?` Tar imot alle tips
 2. Er det noen som har forslag til forskjellige skalaer som er gode å bruke når man spiller solo / improviserer. i rock /metal... kan jo bluesskalaen..,men vil gjerne lære meg flere typer skalaer... Tar gjerne imot andre tips!
 3. For å være helt ærlig synes jeg ikke Les Paulen er noe deilig å ha på fanget...dessuten koster den vel mye mer en 12 000,-....har du noen andre forslag...hva med en SG?
 4. Jeg er på utkikk etter en ny gitar. Fra før av har jeg en Stratocaster Mexico Modell med humbucker. Jeg har lyst på en gitar til i prisklassen opp til 12 000,- Jeg liker veldig godt rock, hardrock/metal musikk (Iron Maiden, Helloween, Hammerfall, Van Halen). Har også vurdert å kjøpe meg en amerikansk Stratocaster. Er det noen som har noen forslag åssen gitar jeg bør kjøpe? Takk på forhånd
 5. Er det noen som har Iron Maiden Live At Donnington 1992 videoen som kunne tenke seg å selge den?
 6. Er det noen som har noe kjenskap til Marshall Guv`nor Distortian Pedal? Jeg kan få kjøpt en brukt til 400.. Jeg har også lurt litt på en boss distortion pedal.. hvem er best hvis man sammenligner boss og marshall?
 7. Hvordan får man til hyling / skriking på gitaren? Er det noen som har noen gode øvelser til dette?
 8. Åssen gitarer bruker gitaristene i Iron Maiden... Jeg vet jo at det er fender stratocastere..., men hvilke modeller og åssen pickuper bruker de? Send meg gjerne noen linker der det står noe om gitarene deres!
 9. Jeg skal kjøpe meg en el-gitar... Valget står mellom en brukt Epiphone Les Paul Standard til 300,- og en ny Fender Stratocaster Mexico med Seymour Duncan Jeff Beck Sh400 humbucker til 6000,-..... Hvilken bør jeg kjøpe?
 10. Hva synes dere egentlig om Jackson gitarer? Er det bra lyd i dem... er det god kvalitet?
 11. Stemmer det at coverbildet på No Prayer For The Dying måtte sensureres?
 12. Men er 5500 kr en bra pris på en slik gitar?
 13. Er Fender Stratocaster USA Highway 1 gitarene gode? Jeg fikk et tilbud på en slik gitar til 5500kr. Er dette et godt tilbud?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.