Web Analytics
Jump to content

Selge JEM 2003, pris?


Sneidar

Recommended Posts

Hei

Jeg skal selge en JEM fra 2003 som jeg har hatt noen år, men jeg har ikke peiling på gitar og det er så mange modeller at andre gitarer på Finn er lite hjelp i.

Eneste jeg har er prisen jeg kjøpte den for i 2014. Den har original kasse og to små hakk i finish.

Hvordan kan jeg finne en pris å sette på Finn?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Glemte å ta nye bilder og nå er jeg bortreist et par uker, men jeg kan legge ut bildene fra annonsen da jeg kjøpte den. Må selvsagt sjekke og ta nye bilder, men tror tilstanden skal være mye lik i dag. Det er to hakk, men det ene er ikke så lett å se på bildet, så jeg satte på en pil.

93_2111780988.jpg

93_1685014418.jpg

93_1031605752.jpg

93_506125362.jpg

93_957106337.jpg

93_974588773.jpg

93_1669104114.jpg

Edited by Sneidar
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Selvfølgelig klar over at den er verdt det noen er villig til å betale for den, så det blir alltid synsing før den er solgt, men deres synsing er langt bedre enn min. :D 

Det viktigste er å finne en fornuftig pris å legge den ut for på Finn, så får jeg se hva som dukker opp.

Link to comment
Share on other sites

Tja, ville sagt opp mot 15k, men her det e jo markedet som bestemmer.

Edit: Det koster jo ikke å legge den ut for 20k til å begynne med. Det verste som kan skje, er at du ikke får noen henvendelser. Vil du være sikker på å selge relativt fort, er det nok lurt å legge seg betydelig lavere.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Ubetydelige hakk, og enkelt å dekke over med litt neglelakk (så lenge man informerer i annonsen). 

Som nevnt, så er Ibanez veldig ettertraktet i Norge, men få er villig til å betale. Noen ganger så gir ikke prisene noe mening i det heletatt. Mener å huske at JEM har vært veldig ettertraktet, litt av og på. Ville lagt meg høyt og åpen for bud. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.