Web Analytics
Jump to content

Pantera (dimebag ) sound..


SvartaTosten

Recommended Posts

 • Replies 36
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sett in Bill Lawrence L-500XL pickuper i gitaren din, Dimebuckeren er en kopi av denne..

Dimebag brukte Bill Lawrence.

Det finnes også en dimebag signatur distortion pedal. Ikke det at han brukte den selv, men den er laget for å gi den lyden han hadde..

Dimebag brukte til tider marshall og til tider randall forsterkere.

Link to comment
Share on other sites

Det sies mye rart; at han egentlig bare brukte en haug med rackgreier som stod bak veggene med Krank, at han faktisk brukte Duncan sin dimebucker en god stund før han døde osv.

Sjekk ut www.deanguitars.com/forum der står det mye rart. Er til og med en egen dimebag-tribute seksjon.

Link to comment
Share on other sites

drit i signaturgreiene. Hvis du vil låte som dime kjøper du en bill lawrence' date=' crybaby, randall, samt et fett stack med medfølgende gitartekniker til å lage lydene for deg.[/quote']

Guitar-tech in a box :P

Men poenget er vel å ha en slags basislyd som er noenlunde lik Dime sin? Å låte dønn prikklikt skal godt gjøres, og han låt vel strengt tatt ikke så bra at ikke noe kunne forbedres?

Link to comment
Share on other sites

drit i signaturgreiene. Hvis du vil låte som dime kjøper du en bill lawrence' date=' crybaby' date=' randall, samt et fett stack med medfølgende gitartekniker til å lage lydene for deg.[/quote'']

Guitar-tech in a box :P

Men poenget er vel å ha en slags basislyd som er noenlunde lik Dime sin? Å låte dønn prikklikt skal godt gjøres, og han låt vel strengt tatt ikke så bra at ikke noe kunne forbedres?

Jo, basislyden får du vel med Randall(evt krank..) og blmikk i en kurrant gitar, gjerne med floyd så du får gjort divebombsa

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.