Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Har en stund tenkt å prøve meg på et enkelt stereo oppsett, der jeg bruker begge halfstackene mine samtidig, men har ingen erfaring, med å bruke mer en en amp av gangen.

Pedalbrettet mitt er veldig enkelt, der alle pedaler skal foran amp, sist i rekken er en chorus med 2 outputs. Sånn jeg har forstått det kan det bli problemer med phase og jordstøy. Det er ikke groundlift eller phase switch på pedalen. Vil det fungere å kjøre signal til amp b igjennom en di boks som har disse funksjonene? Eller vil det bare fungere på xlr ut? 

Kom gjerne med noen råd dere som har erfaring med slike ting.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Pga. at jeg ikke har jording i rommet og for å være sikker at ting skulle fungere, så kjøpte jeg denne pedalen.

Fungerer ypperlig med en gitar til to combo'er.

https://www.brightonion.co.uk/active-aby-pedal-with-isolated-second-output/

En ting jeg vil informere om, hvis du ikke visste det fra før, er at det er lurest å kjøre all lyd igjennom en stikkkontakt, på en strømpadde.

Hvis det er allerede gjort, så kan det være at det går å bruke chorus pedalen, men jeg er ikke 100% sikker, siden det ikke er opplyst hvilken pedal der er, men når den tross alt har 2 out's, så burde det gå. (#ForventningAvStereoPedalProdusenter)

Jeg kjører mono pedaler da, før 'aby' splitteren som går til input på begge combo'ene, og stereo pedaler i fx-loopen bak på combo'ene.

Jeg er storfornøyd med oppsettet mitt.

imggg.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Risikosport å kjøre uten jording. Går noe feil kan du få deg en skikkelig karamell.
+1 for å kjøre begge amper fra samme stikk.
Man kan åsså kutte jording på ene gitarkabelen til ene ampen for å eliminere jordingsloop

Endret av Æljen
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Alene hjemme, for en gang skyld. Litt morro med looper på et amp-kit jeg bygget for en del år tilbake. Syns den låter veldig bra!  Beklager stønningen i starten. Er man amatør, så skal en opptre som en også.   
  • Vil du være ekstrem, har jeg en Fender Ashbory med ekstra strenger og flere poser talkum til salgs. PM. Silikonfaktoren er høy, så da er du advart.
  • Jeg syntes det så ut som ABR-1 på din, ja, men var litt vanskelig å se ut i fra bildet. Jeg mener CS Historics ble bygd i Nashville, så hvis det gir en pekepinn... Det blir vel også sagt at "ordinære" Nashville-bygde ES'er er mer historisk korrekt (f.eks. med ABR-1) med tanke på specs kontra Memphis. Hvor store forskjellene egentlig er, aner jeg ikke. Jeg har en Memphis-bygd '13-modell og det er en kanon gitar på alle måter. DET vet jeg. 😎 Jeg har dog aldri hatt mulighet til å sammenligne den med et Nashville-bygg. 😊
  • Logisk nok 😅 Min er utstyrt med abr 1, så kansje en nashville? Hva er forresten forskjellen sånn kvalitetsmessig? Har trodd memphis var ett hakk "bedre" men ser noen som mener det motsatte.  Har også bestilt nye reflector knobs, da jeg mener 80% av gibsons bør ha det 😎
  • Det er vanlig at det kommer opp bygd i Nashville på ES'er. Også de som er laget i Memphis. Mener de som ble laget i Nashville hadde ABR-1 bru, mens de som ble laget i Memphis har Nashville(!) bru.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.