Web Analytics
Jump to content

En bassist med plekter....(bluesbølgen fortsetter)


Peri
 Share

Recommended Posts

....må vel være å regne som bambi på isen. I alle fall i mitt tilfelle. Men jeg har da lånt meg en gitar for anledningen, og spilt inn mitt bidrag til bluesbølgen. Gitaren er forøvrig en fire år gammel cort til 1500 kr. som er UMULIG å intonere. Derfor usedvanlig sure toner både her og der. Men....kos dere allikevel, med en bassists bluesimpro på gitar.:

http://home.online.no/~pertlars/bluesyeah.mp3

Link to comment
Share on other sites

Takk takk....

Men hører nå hvor sjukt ute av time et par av de løpa er. Men slik er det når fingrene ikke funker like bra som hodet:D (Eller rettere sagt plekteret) Er egentlig veldig godt fornøyd med lyden - omstendighetene tatt i betraktning. Det er corten, rett inn i micpreampen på lydkortet. Så har jeg lagt på litt distortion og klang i cubase, med den standard pluginen som ligger der - etterpå!

Link to comment
Share on other sites

Enkelt og kult.

Synes også at det låter stødig, høres ut som du vet hva du vil.

Men hvorfor går du plekterveien? Det lurer jeg på. Spiller med fingrene selv og kan ikke skjønne annet enn at du som bassist med fingre (?) ville følt det mer naturlig å spille med full kontakt...?

Link to comment
Share on other sites

Enkelt og kult.

Synes også at det låter stødig' date=' høres ut som du vet hva du vil.

Men hvorfor går du plekterveien? Det lurer jeg på. Spiller med fingrene selv og kan ikke skjønne annet enn at du som bassist med fingre (?) ville følt det mer naturlig å spille med full kontakt...?[/quote']

Takk for tilbakemelding alle sammen!

Jo, jeg spiller selvsagt mest med fingre på bass....Og jeg er også bassist med fingre...:)(ville vært vanskelig uten, i grunn..)Men jeg liker å spille med plekter på gitar - fordi jeg har sansen for attacket og lyden det gir. Og så har jeg en merkelig fetisj for å lære nye ting. .så jeg bruker kanskje plekter rett og slett fordi jeg synes det er morsomt!

Link to comment
Share on other sites

beklager, men jeg syns det var helt forkastelig!! jeg vet hva du kan prestere på bass, og ut ifra det så syns jeg dette var rett og slett et stykke matt papir i en møkkete elv!! håper du får til noe bedre på andre instrumenter.. venter i spenning på opptak!!

Link to comment
Share on other sites

DØ, DØ, DØ, og DØ! Brenn der pepperen gror resten av livet, drukne på bunnen av stillehavet, tørst ihjel i Saharas dypeste ødemark, bli slått ihjel på Cicignon, bli overkjørt av campingvogn....You name it!

muhahaha

Link to comment
Share on other sites

HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!DU er en VITS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.