Web Analytics
Jump to content

En bassist med plekter....(bluesbølgen fortsetter)


Peri

Recommended Posts

....må vel være å regne som bambi på isen. I alle fall i mitt tilfelle. Men jeg har da lånt meg en gitar for anledningen, og spilt inn mitt bidrag til bluesbølgen. Gitaren er forøvrig en fire år gammel cort til 1500 kr. som er UMULIG å intonere. Derfor usedvanlig sure toner både her og der. Men....kos dere allikevel, med en bassists bluesimpro på gitar.:

http://home.online.no/~pertlars/bluesyeah.mp3

Link to comment
Share on other sites

Takk takk....

Men hører nå hvor sjukt ute av time et par av de løpa er. Men slik er det når fingrene ikke funker like bra som hodet:D (Eller rettere sagt plekteret) Er egentlig veldig godt fornøyd med lyden - omstendighetene tatt i betraktning. Det er corten, rett inn i micpreampen på lydkortet. Så har jeg lagt på litt distortion og klang i cubase, med den standard pluginen som ligger der - etterpå!

Link to comment
Share on other sites

Enkelt og kult.

Synes også at det låter stødig, høres ut som du vet hva du vil.

Men hvorfor går du plekterveien? Det lurer jeg på. Spiller med fingrene selv og kan ikke skjønne annet enn at du som bassist med fingre (?) ville følt det mer naturlig å spille med full kontakt...?

Link to comment
Share on other sites

Enkelt og kult.

Synes også at det låter stødig' date=' høres ut som du vet hva du vil.

Men hvorfor går du plekterveien? Det lurer jeg på. Spiller med fingrene selv og kan ikke skjønne annet enn at du som bassist med fingre (?) ville følt det mer naturlig å spille med full kontakt...?[/quote']

Takk for tilbakemelding alle sammen!

Jo, jeg spiller selvsagt mest med fingre på bass....Og jeg er også bassist med fingre...:)(ville vært vanskelig uten, i grunn..)Men jeg liker å spille med plekter på gitar - fordi jeg har sansen for attacket og lyden det gir. Og så har jeg en merkelig fetisj for å lære nye ting. .så jeg bruker kanskje plekter rett og slett fordi jeg synes det er morsomt!

Link to comment
Share on other sites

beklager, men jeg syns det var helt forkastelig!! jeg vet hva du kan prestere på bass, og ut ifra det så syns jeg dette var rett og slett et stykke matt papir i en møkkete elv!! håper du får til noe bedre på andre instrumenter.. venter i spenning på opptak!!

Link to comment
Share on other sites

DØ, DØ, DØ, og DØ! Brenn der pepperen gror resten av livet, drukne på bunnen av stillehavet, tørst ihjel i Saharas dypeste ødemark, bli slått ihjel på Cicignon, bli overkjørt av campingvogn....You name it!

muhahaha

Link to comment
Share on other sites

HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!DU er en VITS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.