Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

En Trondheimstrubadur som sier hallo


Anbefalte innlegg

Yo. Jeg bor i Trondheim, og der spiller jeg ganske ofte gitar. Er av den gamle skolen, og takler ikke sånn her sosiale medier. Var alltid mere en forum-type. Tenkte titte innom her for å prate gitar og -pedaler. Virker som et trivelig sted.

Har noen gitarer, men spiller i all hovedsak en Epiphone Flying V. En sånn der som skal liksom etterligne orginalen. En fra den gode årgangen, med ordentlig korina-kropp, ikke bare på-liksom-korina-kropp. Spiller hôvedsakelig i åpen-D-moll. Mest veldig åpne akkorder eller fingerpicking, men gjør litt av hvert altså. Bruker en JC-40, av og til med PA/cab/hvanuenn. Tenker kjøpe en JC-120 eller -160 en gang jeg har råd, og det dukker opp en til salgs her, lokalt, i Trondheim.

Bruker... en del pedaler. Her er de, omtrent i chain-rekkefølga.
* Pitchblack tuner.
* En lite optimal FX91 (vil ha en overdriv som passer meg bedre—typ Mad Professor Sweet Honey Overdrive, eller Smallsound/Bigsound Fuck Overdrive)
* DD-3 (mix kl. 11, feedback & delay kl.  13, med delay på long)
* MXR Distortion+ (full guffe)
* LS-2 (mest for å mikse RV-7 reversgjenklang, skulle hatt noe LS-greier for å splitte signalet etter Dist+ også, men da må jeg ha en volumpedal til, og dèt...)
* Digitech RV-7 (reversgjenklang)
* Digitech Death Metal Distortion (får opp mids, litte mer highs, litt mindre lows, MYE mere gain)
* PS-3 (reversdelay med pitch shifting per gjentakelse)
* Digiverb (gated reverb, effekt kl. 13, eq kl. 11)
* RV-5 (modulated reverb, full guffe)
* Fab Tone (full guffe)
* FV-500 volumpedal
* RV-6 (delay+reverb, effekt kl. 10, eq kl. 11, tid på maks)
* Carbon copy (tilnærma samme innstillinger som DD-3, men moduléring)
* En F5-5L til amp-reverb (vil ha en til for å slå av/på chorus også)

Genremessig... nja. Spiller høgt iallfall. Er det en genre? Burde være det. Kall det pønk.

Jeg spiller i et band som heter Skogens rop. Det høres ca. sånn her ut: Skogens rop live

Ser frem til å nerde litt her. Kanskje treffe noen lokale folk også.

Endret av VREEEEVROOOOOW
 • Liker 3
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Har likt alt av Furch jeg har prøvd, det ligger jo i riktig prissegment. Ellers kan du få tak i Gibson J-45 brukt til rundt 15k om du leter litt.  Det fine med å kjøpe brukt er jo at hvis det ikke faller i smak så er det forholdsvis greit å selge videre igjen uten tap.  Også må jeg spørre, hvorfor cutaway? Er det noen som noen gang har spilt over 10. bånd på en akustisk? 
  • Jeg har Seymour Duncan Blues Set (SH1) i min Classic. Veldig allsidige pickups til alt fra blues, rock og 80 talls metal. Vintage output, veldig åpen og en del mids/diskant. JB er jo et fint valg også, disse takler mye tyngre sjangre og solospilling med mye vreng. Spørs litt hvor mye output du trenger.  Jeg spilte på 500T tidligere. Da slet litt med feedback når jeg spilte i band med en del volum. Men mulig de kan temmes med lav høyde, som forslått 😊  Vurderer selv å prøve ut BKP Emerald på sikt. 
  • Hei, som ny på forumet starter jeg en tråd som sikkert de aller fleste har startet en gang. Jeg er på utkikk etter ny gitar men har litt paranoia for covid så vil helst unngå å dra på en fysisk butikk for å ta på samtlige, selv om dette helt klart er den beste fremgangsmåten... Uansett så vil jeg oppgradere fra den gitaren jeg har i dag som er en Ibanez V50NJP. En gitar jeg har lært meg mye på men nå synes jeg tiden er inne for å legge i mer. Det jeg vil ha er en westerngitar med cutaway i heltre, gjerne med mic. Gitaren bør ha god topp og bunn så jeg kan synge med. Når det kommer til budsjett er jeg litt fleksibel men vil unngå å bruke noe særlig mer enn 15K men kan godt koste langt mindre. Trenger ikke være ny.   Noen spesifikke anbefalinger hvilke jeg bør se etter?
  • 496r funker overraskende bra i bridge spør du meg. Hva med å teste det sammen med en 490 i neck?  Verd et forsøk før du evt handler inn noe nytt. 
  • Jeg bor i lillestrøm område, tar gjerne i mot forslag på billige gitartechs om du har kjennskap til disse rundt her.  Har forsåvidt gjort rengjøring, oljing og strengskifte på andre gitarer selv, så dette trenger jeg sikkert ikke betale for. Båndsliping har jeg ikke vært borti. Kan det være aktuelt å bytte sadel? Ser at min har samme høyde over alle strengene, i motsetning til min akustiske, men vet ikke om dette er negativt i og for seg.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.