Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

[SELGES] Vester Stage Series "superstrat"


Anbefalte innlegg

Selger en deilig, rosa superstrat som oser 80-tall. Deilig, rosa og 80-tall er også stort sett det eneste jeg vet om gitaren, utenom wikipedias utsagn om: "Vester is perhaps best known for their good quality[citation needed] Korean electric and acoustic guitars.". Basert på hvordan den føles i hånda, så tror jeg dette kan stemme ganske bra.

Tok den med fra en brukthandler for å ha som prosjektgitar selv, men etter at den har ligget i kassa i et års tid så innser jeg at dette er et prosjekt som aldri blir noe av.

Kjente issues er at den trenger en solid setup, og full utskifting av pickups og elektronikk. Mangler også bakplaten som dekker tremoloen. Floyden vet jeg ingenting om, da jeg har bokstavlig talt null erfaring med dette fra før, men jeg skiftet strenger og tror jeg fikk justert den ganske bra. Så innså jeg at trussrod måtte justeres, tenkte at "det tar jeg en annen dag", og så kom den dagen aldri.

Uansett, dersom det er noen som liker rosa gitarer, kan sette de opp og har en roteskuff med litt pickups og potmeter i, så tror jeg det er potensiale her for å få seg en brukbar gitar for en billig penge. Gitaren kommer i en ganske ålreit kasse som fort er verdt noen hundrelapper alene. Gitaren er i ganske god kosmetisk stand, og fremstår pen.

Spørsmål besvares fortløpende.

Lokasjonen er Horten, Vestfold, men den kan sendes ved behov.

Prisforlangende er 1200kr inkludert frakt, evt 1000 om den hentes.

Bilder: https://flic.kr/s/aHsmFkb1w6

IMG_0362

 

Endret av Duckling
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg husker det hang en lignende Vester, i sort, på gamle Ljosland Musikk i Drammen, for nærmere 25 år siden. Ikke det at jeg i en alder av 11-12 år var i stand til å avgjøre noe slikt, men jeg husker jeg syns den var fryktelig konge å spille på. 

Ser kul ut. :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Essensiell informasjon:

1: Etter litt kommunikasjon med og spørsmål fra Skullcrusher på denne så har jeg nå funnet ut at skruen for justering av trussrod er ganske slitt. Det er litt spor igjen der, så jeg tror det bør være mulig å få justert den med riktig unbrako (3/16 virker det som) og litt forsiktighet, men da jeg ikke har annet enn metriske nøkler tilgjengelig så kan jeg ikke garantere dette 100% pr. nå. Jeg kom aldri så langt at jeg skulle begynne å justere trussrod sist jeg satt med denne i fanget, så jeg var ikke klar over dette når den ble lagt ut. Det har selvsagt aldri vært min intensjon å holde tilbake relevant informasjon! Jeg er på jakt etter en nøkkel som passer for å kunne verifisere om trussroden kan justeres, eller om halsen er søppel, og vil komme tilbake med mer informasjon da.

2: Mangler vinglepinne. Fulgte ikke med gitaren ved kjøp, og da jeg aldri bruker dette selv var det ikke i mine tanker når jeg la den ut her, men jeg innser jo at den er essensiell for konseptet Floyd Rose. For erstatning er det pinne som bare puttes inn i hullet, ikke gjenget.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Heisann. Tenkte å ta full service på TH30en. 4 EL84 + 5 preamp/loop osv. Så egentlig på low output-kittene til Eurotubes (EL844) da jeg har god erfaring med dem, men så er det noen som anbefaler tubeampdoctor.com. Noen som har prøvd begge kanskje? Gir litt beng i hvor rørene er laget, egentlig. Tror mye ligger i kvalitetskontroll og gradering. Virker som TAD (EL84-STR + div preamprør) er noe dyrere. Der får en ikke noen "low output"-mulighet, men jeg vet ikke hvor mye det har å si. Bruker forsterker hjemme for meg selv (uten naboer), ikke noe gigging.
  • Sorry, dobbel post, men vet ikke hvordan man sletter?
  • Var det en kommentar til min HW1? Jo, jeg fikk den siste år, så jeg vet ikke ossen den var fra ny, men lyset da jeg tok bildene gjorde også litt, tror jeg. Fikk den i bytte for en AM Special telecaster som jeg ikke likte pickups på (Texas special). Liker veldig bra pickups på denne, neck pickup er ganske jazz’ete, mørk og tjukk. Bridge er uten tone kontroll, og syl skarp, men bra med drive på.
  • Som du selv nevner - åpne hodetelefoner (headset har mic 😉 ) lekker lydt til omgivelsene og omgivelsesstøy høres godt. Samtidig har åpne modeller noen pre mht lyd. Det er vesentlig karakteristikkforskjeller mellom både ulike fabrikat og ulike modeller. F.eks er det ikke slik at verken Beyer, Sennheiser, Grado, Denon osv har noen direkte "house-sound".  Du bør derfor komme med noen preferanser i forhold til ønsket karakteristikk - og da primært i forhold til musikklyttingen. Ellers er det vanskelig å kunne komme med anbefalinger. Komfort er også et parameter å ta hensyn til. Det gjelder både vekt, størrelse, putemateriale, passform osv.    Mulig følgende blir litt "overkill" å ta hensyn til i forhold til ditt behov, men nevner det allikevel🙂: Samtidig så bør en hodetelefon elektrisk matche mot forsterkeren/avspilleren for å kunne yte sitt optimale. Lav ohm og de fungerer fint mot f.eks bærbart utstyr, som er bra på å levere strøm. Høy ohm, som f.eks Sennheiser HD650 med sine 300 ohm trenger en forsterker som kan levere høy spenning for å yte maks.  Mange synes (som nevnt i tråden) at DT770 pro er ok, andre kan ikke fordra de - spes til musikklytting. Det samme gjelder de gamle Sennheiser HD650 (i sen utgave > 2007). Fortsatt rater mange at den er en av de beste under 10-15K noensinne produsert. Andre mener de er alt for mørke samtidig med at de er for pent avrundet i toppen. Så kan man lure på om det kan være andre årsaker enn kun egne preferanser som så vidt ulike tilbakemeldinger. Noe er definitivt også relatert til hodetelefonens impedans og dårlig forsterkermatch. Beyer leverer flere av sine modeller derfor med ulik impedans (eks. DT770 pro i 4 versjoner fra 16 - 250 ohm), alt avhengig av bruksområde. På en og samme forsterker vil de låte ulikt.  
  • Skal sjekke ut disse også, takk!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.