Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

[SELGES] Vester Stage Series "superstrat"


Anbefalte innlegg

Selger en deilig, rosa superstrat som oser 80-tall. Deilig, rosa og 80-tall er også stort sett det eneste jeg vet om gitaren, utenom wikipedias utsagn om: "Vester is perhaps best known for their good quality[citation needed] Korean electric and acoustic guitars.". Basert på hvordan den føles i hånda, så tror jeg dette kan stemme ganske bra.

Tok den med fra en brukthandler for å ha som prosjektgitar selv, men etter at den har ligget i kassa i et års tid så innser jeg at dette er et prosjekt som aldri blir noe av.

Kjente issues er at den trenger en solid setup, og full utskifting av pickups og elektronikk. Mangler også bakplaten som dekker tremoloen. Floyden vet jeg ingenting om, da jeg har bokstavlig talt null erfaring med dette fra før, men jeg skiftet strenger og tror jeg fikk justert den ganske bra. Så innså jeg at trussrod måtte justeres, tenkte at "det tar jeg en annen dag", og så kom den dagen aldri.

Uansett, dersom det er noen som liker rosa gitarer, kan sette de opp og har en roteskuff med litt pickups og potmeter i, så tror jeg det er potensiale her for å få seg en brukbar gitar for en billig penge. Gitaren kommer i en ganske ålreit kasse som fort er verdt noen hundrelapper alene. Gitaren er i ganske god kosmetisk stand, og fremstår pen.

Spørsmål besvares fortløpende.

Lokasjonen er Horten, Vestfold, men den kan sendes ved behov.

Prisforlangende er 1200kr inkludert frakt, evt 1000 om den hentes.

Bilder: https://flic.kr/s/aHsmFkb1w6

IMG_0362

 

Endret av Duckling
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg husker det hang en lignende Vester, i sort, på gamle Ljosland Musikk i Drammen, for nærmere 25 år siden. Ikke det at jeg i en alder av 11-12 år var i stand til å avgjøre noe slikt, men jeg husker jeg syns den var fryktelig konge å spille på. 

Ser kul ut. :) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Essensiell informasjon:

1: Etter litt kommunikasjon med og spørsmål fra Skullcrusher på denne så har jeg nå funnet ut at skruen for justering av trussrod er ganske slitt. Det er litt spor igjen der, så jeg tror det bør være mulig å få justert den med riktig unbrako (3/16 virker det som) og litt forsiktighet, men da jeg ikke har annet enn metriske nøkler tilgjengelig så kan jeg ikke garantere dette 100% pr. nå. Jeg kom aldri så langt at jeg skulle begynne å justere trussrod sist jeg satt med denne i fanget, så jeg var ikke klar over dette når den ble lagt ut. Det har selvsagt aldri vært min intensjon å holde tilbake relevant informasjon! Jeg er på jakt etter en nøkkel som passer for å kunne verifisere om trussroden kan justeres, eller om halsen er søppel, og vil komme tilbake med mer informasjon da.

2: Mangler vinglepinne. Fulgte ikke med gitaren ved kjøp, og da jeg aldri bruker dette selv var det ikke i mine tanker når jeg la den ut her, men jeg innser jo at den er essensiell for konseptet Floyd Rose. For erstatning er det pinne som bare puttes inn i hullet, ikke gjenget.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Det er relativt stor forskjell på Ibanez sine tidlige kopier av Gibsons og senere utpå '70-tallet. De laget også som nevnt her, både billige og litt dyrere modeller. Typisk har vel de billigere påskrudd hals, og det vil jo gjenspeile seg i prisen man kan forvente å få. Nå ser jeg stadig vekk Ibanez Gibson-kopier til fantasipriser, også de med bolt on hals. Det beror nok på myten om at Ibanez (og Greco, Burny o.l) laget like gode eller bedre gitarer enn Gibson på '70-tallet. Det kan kanskje stemme i noen tilfeller for de dyreste Japanske kopiene, men her til lands er det nok de billigste variantene det ble solgt desidert mest av.  Også som nevnt over her; gode, detaljerte bilder av den aktuelle gitaren vil være veldig nyttig i forhold til å kunne anslå noe som helst ang. verdi.
  • Det ligger nok mye der ja, og ser man på Fender, har tilsvarende skjedd der.
  • Påstand: ekstemt lav dollarkurs i den perioden gav oss kunstig lave priser på Gibson. 
  • Tja... De har jo gått opp og ned selvsagt. Men se 2012/13 priser brukt. Kjøpte R7 brukt til 13000, med kvittering på 18000 ny. Og R8 lå fra 18-22 brukt(ikke nødvendigvis de «fryktede» 2012 modellene)  Men brukt CS, CC har jo blitt spinnvilt.  Noe sier meg de vil fortsette å stige mtp priser på nye CS og kommende ML
  • At prisene har skutt i været, er vel bare delvis sant? Les Paul Standard kostet vel over 30k for et par år siden? Nå får du '50s og '60s Standard for rundt 25k. Men ja, dyrt er det jo uansett. CS Reissues har steget betydelig, og jeg kan se for meg at Murphy-lab gitarer ikke akkurat kommer med kampanjepriser. 😅
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.