Web Analytics
Jump to content

Greasykid [12.10.05] Oppdatert!!


Greasykid

Recommended Posts

 • Replies 37
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guuud så lekker den JEM10then er.

Spiller du noe på den, eller er den bare til pynt?

Den blir spilt på en del. Kan jo ikke la den ligge der å ikke bli brukt. Den er jo også ganske så fin å spille på får en si... ;)

M

Link to comment
Share on other sites

Du har lagt lista for forventninger til forsterker MEGET høyt nå, bare så du er klar over det. Jeg blir muggen hvis du nå poster bilde av en Peavey Blazer 158 eller en Cube 30.

JÆVLIG digge gitarer, forresten.

Jeg liker ikke sveitserost, så JEM-en var ikke helt min ting, men Wolfgangen var knall.

Hvor kjøpte du klistremerket?

Link to comment
Share on other sites

Er det en standard med klistremerker (fy!) eller er det custom?

Er nok ikke noe custom fra Peavey på denne gitaren desverre. Klistremerket ble kjøpt inn av en grunn; nemlig å få gitaren til å se litt mer brukt ut når jeg skulle gjennom tollen i Norge. Den er nemlig kjøpt i Houston. Men så kom jeg hjem og syns egentlig merket var ganske så stilig, pluss at det vitner om at jeg kanskje er noe paranoid når det kommer til tollere og hva de kan finne på å gjøre... ;)

Når det kommer til selve merket, så vet jeg ikke om det er standard eller custom. De hadde haugevis av merker der jeg kjøpte det, men ingen like. Det kan jo bety at det er et custom merke. Tenkte ikke på å spørre om det. Men, men..... Gitaren er en av de bedre jeg har vært borti. Morsom å spille på. Virker liten, men er større enn sin fysiske form... ;)

M

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.