Web Analytics
Jump to content

Ekte Les Paul, eller?


Carpal67
 Share

Recommended Posts

11 minutter siden, Carpal67 skrev:

En standard sier han, men har ikke papirer idag.....sendte meg et totalt feil serienr, men jeg er i dialog.....går litt tregt, er veldig på allerten

Er ikke vanskelig å lese et serienummer på en slik Gibson så......Hva er forklaringene på det merkelige tone/volum kontrollene ?

Klarer han ikke å legge gitaren under lys og stå stille og ta noen ok bilder ?

Er det bare meg , eller blir yngre nordmenn dummere ( og fattigere) for hvert år som går ? Jeg har fått hundrevis av emails i år og de fleste er fra svært dumme yngre nordmenn . Og denne utviklingen har blitt stadig verre for hvert år . En kjenning av meg med firma merker det samme .

Link to comment
Share on other sites

3 minutter siden, Sugardaddy65 skrev:

Er ikke vanskelig å lese et serienummer på en slik Gibson så......Hva er forklaringene på det merkelige tone/volum kontrollene ?

Klarer han ikke å legge gitaren under lys og stå stille og ta noen ok bilder ?

Jeg har ikke spurt om knottene og jeg tror ikke han har gitaren hos seg akkurat nå. har styrt ham inn på hvor serienr befinner seg og venter på svar

Edited by Carpal67
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.