Web Analytics
Jump to content

Anbefaling av billig akkert.


Evil_Caprino

Recommended Posts

Hei!

Har null og niks peil på akustisk gitar. Tenkte det hadde vært greit å ha noe i sofakroken. Tenkte sånn cirka 2-3 tusen på bruktmarkedet. Kommer mest til å spille blues og classic rock på en akustisk vil jeg tro. Gjerne være grei til slide også. Trenger ikke mic og elektronikk men ok hvis den har.

Link gjerne til noen gode kjøp på Finn hvis du gidder. ?

Link to comment
Share on other sites

Yamaha LL6. Mener den ligger på rundt fem lapper ny. Finner du den på bruktmarkedet tror jeg du blir fornøyd. Jeg har vært borti et par eksemplarer av denne og det er rett og slett imponerende tatt prisen i betraktning. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 timer siden, germaniumkid skrev:

Yamaha LL6. Mener den ligger på rundt fem lapper ny. Finner du den på bruktmarkedet tror jeg du blir fornøyd. Jeg har vært borti et par eksemplarer av denne og det er rett og slett imponerende tatt prisen i betraktning. 

Ligger en på Finn til 4 lapper men det er litt over budsjett.

Noen som vet noe om denne https://www.finn.no/101480412

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde handlet en flakong med tynt lynlim, sånn som RC-folket bruker til å lime fast dekkene til felgen med, maskert litt, og så dryppet på det. Det trekker seg lynraskt inn.  Så kan du legge på bittelitt klarlakk, våtslipe ned, og polere opp. 

I mitt hode er dette ganske risikofritt og greit, hvis du ikke har 20 tommeltotter. Raff gitar, da.

Gitaren er jo nesten gratis, sammenlignet med hvordan den framstår mht. kvalitet. Nesten så jeg blir fristet til å plage junior som bor i Tronheim til å plukke den opp for meg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.