Web Analytics
Jump to content

NGD Yamaha PAC604W


Hanspanzer

Recommended Posts

Endte opp med en slik etter en kveld på Finn. Annonsen inneholdt bare ordet gitar og bildet var sikkert tatt med en Nokia 6110 rundt midnatt men antok det var en PAC av høyere serie. 

Fikk hentet den ut i dag og har brukt litt tid på å spille gjennom Seventh Son of a Seventh Son og The Last In Line og konkluderer med at den funker ypperlig til litt Strat'ish classic rock. 

Det kule med denne er at den har 4 single coils der de to nederste er koblet i serie. Man kan også ved hjelp av tonekontrollens splitfunksjon fjerne den ene og den er i umiddelbart strat-land. To single coils i serie låter enormt tøft. 

Gitaren har Sperzel locking tuners og Wilkinson (Gotoh) Vs100 trem. Man kan divebombe med denne! 

Gitaren er forøvrig fra 1998, lagt i Taiwan og er overraskende lite brukt i løpet av sine 19 år. Meget pent holdt og med minimalt båndslitasje. Trengte bare en liten rens av gripebrett, nye strenger og senke action en smule så var den good to go. 

Ekstremt behagelig gitar på alle måter. Av og til finner man gull på Finn ???

IMG_20170809_161507.jpg

IMG_20170809_161524.jpg

IMG_20170809_161532.jpg

IMG_20170809_161604.jpg

 • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Gratla, virker spennende med to single i serie....har ikke hørt om det før.

Har denne samme gripebrettradius som de rimelige modellene 102sx(Tele/Palisander) og 112vm(Strat/Lønn)? Jeg synes kombo'en lang mensur og flatt gripebrett er en utfordring når det kommer til solo'er og bending, men mer enn ok til strumming...kan gå hardere til verks enn på en LP med samme strenger(10-46). Har ikke testet straten enda, men jeg tror radiusen er den samme på begge.

 

Edited by Carpal67
Link to comment
Share on other sites

10 timer siden, Carpal67 skrev:

Gratla, virker spennende med to single i serie....har ikke hørt om det før.

Når det gjøres som her blir der vel i pjaksis en større, mer grisete og feit humbucker? 

Brian May har mulighet for seriekobling mellom pickupene i sin Red Special. Sandberg-stratter har en push/pull på volumknotten som kobler bridge og middle i serie. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.