Web Analytics
Jump to content

LP JR 2


Recommended Posts

imageproxy.php?img=&key=40129419008d9687Da har jeg noen kosedager hjemme, været er fint, og ny gitar på gang. Samme som sist for så vidt, men jeg laget en ny mal, da det ble noe rart med hornene på den forrige. Den ble forøvrig solgt. Treverket i kroppen blir rogn, den har ligget og tørket på raftekottet en god stund, og hals blir Yinfiente.  Denne gangen fikk jeg tak i en der hælen begynner på 17. Bånd, og jeg kan derfor få den slanke delen av halsen nesten helt opp til kroppen, sånn som er essensen i doublecut- versjonen. I dag ble delene til kroppen høvlet og limt sammen, og fikk skjært ut med stikksag, så blir det fresing av kropp i morgen. Slenger ved noe bilder.

Edit: problemer med å laste opp bilder. de er visst for store. får redigere de litt.

1jpg.jpg

2jpg.jpg

Edited by arneK
hadde tenkt å legge ved bilder.
 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Takk, jeg har troa på denne, har frest ut halslommen, brukte den gamle malen til å lage ny halslommemal, skal frese ut hulrom for elektronikken i morgen, så blir det endel sliping/pussing osv. men jeg skal gjøre ferdig finishen på kroppen før jeg limer halsen fast, halsen får egen finish forresten,  men ltt usikker på hva slags finish jeg skal ha. har litt lyst å prøve med tru-oil, da treverket er ganske hardt og tettvokst. Men mulig det blir lakk også. Skal frese til formen på headstock, da den har padleåre nå.

IMG_0979[1].JPG

Link to comment
Share on other sites

Angående det feilvendte fresestålet, det ble ikke brukt, det går ikke an å frese med et stål som går feil vei, kanskje noen har freser som kan snues i retningen de går, men ikke jeg. Det pusses og pusses, det ble noen litt dype spor på kanten, fordi jeg kom borti en skru når fresen gikk, den ble vel egentlig ødelagt, det straffet seg å bruke den videre. Den er kassert nå...fikk frest ut hulrom for elektronikken i dag, og har fikset vinkel på halsen, det er klart til å lime den fast, men vil vente med det til  finishen er ferdig. Jeg er sikker på det blir lettere å få det pent rundt området ved halslommen da. OK, det var status for i dag.

Edited by arneK
Skrivefeil
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.