Web Analytics
Jump to content

Gitarreparatør i Bergen


Ralph

Recommended Posts

Hei!

Er det noen her som vet om en dyktig gitarreparatør i Bergen sentrum? Så vidt jeg kan se har de en på 4Sound, en på Musikkmagasinet og en på Guitarras Manzanera.

 Eventuelt noen som har noen gode eller dårlige erfaringer med noen her? ?

 

Edited by Ralph
Link to comment
Share on other sites

14 timer siden, Ralph skrev:

Er det noe annet man burde sjekke eller avklare med reparatøren på forhånd? Kanskje litt dumt spørsmål, men har aldri levert en gitar hos reparatør før1f642.png

 

Beskriv problemet og be om et estimat på pris og dato for ferdigstillelse. I noen tilfeller kan det være greit å avtale at du skal kontaktes hvis noe utover det avtalte er aktuelt. Har selv god erfaring med de du nevnte og den jeg nevnte på alle disse punktene. Dette er kjekke folk med fair priser (og kan f.eks ikke sammenlignes med å levere bilen din til et bilverksted *grøss og gru* ).

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takk for alle svar!

1 time siden, lokmund skrev:

Hva er det du skal ha utført? Er litt lettere å svare ut i fra hva som må gjøres. Har ikke erfaring med italieneren, men begge de to andre. MTP at Herr Manzanera er gitarmaker kan nok det meste utføres av ham.

Vet ikke helt om det blir nødvendig enda, men har muligens en locking nut som er for høy. Har skrevet om det i en annen tråd. Hvis jeg ikke finner en lavere nut med korrekte mål, så ser jeg ikke andre alternativ enn å enten fjerne litt av halsen eller fjerne noe av nut'en. Så planlegger bare litt for worst case scenario ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.