Web Analytics
Jump to content

Gitarreparatør i Bergen


Ralph
 Share

Recommended Posts

Hei!

Er det noen her som vet om en dyktig gitarreparatør i Bergen sentrum? Så vidt jeg kan se har de en på 4Sound, en på Musikkmagasinet og en på Guitarras Manzanera.

 Eventuelt noen som har noen gode eller dårlige erfaringer med noen her? ?

 

Edited by Ralph
Link to comment
Share on other sites

14 timer siden, Ralph skrev:

Er det noe annet man burde sjekke eller avklare med reparatøren på forhånd? Kanskje litt dumt spørsmål, men har aldri levert en gitar hos reparatør før1f642.png

 

Beskriv problemet og be om et estimat på pris og dato for ferdigstillelse. I noen tilfeller kan det være greit å avtale at du skal kontaktes hvis noe utover det avtalte er aktuelt. Har selv god erfaring med de du nevnte og den jeg nevnte på alle disse punktene. Dette er kjekke folk med fair priser (og kan f.eks ikke sammenlignes med å levere bilen din til et bilverksted *grøss og gru* ).

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takk for alle svar!

1 time siden, lokmund skrev:

Hva er det du skal ha utført? Er litt lettere å svare ut i fra hva som må gjøres. Har ikke erfaring med italieneren, men begge de to andre. MTP at Herr Manzanera er gitarmaker kan nok det meste utføres av ham.

Vet ikke helt om det blir nødvendig enda, men har muligens en locking nut som er for høy. Har skrevet om det i en annen tråd. Hvis jeg ikke finner en lavere nut med korrekte mål, så ser jeg ikke andre alternativ enn å enten fjerne litt av halsen eller fjerne noe av nut'en. Så planlegger bare litt for worst case scenario ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.