Web Analytics
Jump to content

Foo Fighters - In Your Honor


complex

Recommended Posts

Fikk skiva på Torsdag, limited edition.... Det tar alltid en stund før jeg vet om skiva er bra eller ikke, men ved førte gjennom høring ble jeg sittende og høre hele de fire første sangene, på rocke plata. Sangene In your Honor, Best of you og Last song har pekt seg ut så langt...synes de er drit bra!! Er STOR Foo Fighters fan og har gleda meg til dette lenge...men må bruke litt tid for å finne ut hvor bra dette er...

Det er ihvertfall ingen tvil om at Dave er en sinnsykt bra låtskriver!!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker rocke-plata veldig godt, men jeg syns det ble litt tamt at de skulle lage en hel cd med rolige låter. det funket liksom greit med de få de hadde på one by one, men nå ble det litt i overkant.

Link to comment
Share on other sites

Er egentlig litt enig i at det ble litt mye med en hel cd med rolige greier, kunne ha lurt inn et par av de bra akkustiske på rocke plata og laget et album ut av det....men tror de var litt gira på akkustisk, etter times like these og everlong i akkstiske versjoner, som er drit bra!

I følge dave ble den akkustiske plata så bra at den kicka assen til rocke plata, så de måtte spille in rocke plata på nytt!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.