Web Analytics
Jump to content

Toll frie gitar deler?


eXX0n

Recommended Posts

Jeg har hørt om at instrumenter er toll fritt, men gjelder dette også deler og rekvisita? Hadde tenkt å bestille floyd-rose til Vestern min siden den lisensierte crappen som sitter på den nå ikke er noe god.

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg skulle kanskje ha søkt siden jeg mener jeg leste om en tråd som dreide seg om akkurat det...Men der sto det ikke noe om dette gjelder deler og rekvisita derfor så spurte jeg om det;) men jeg tar å søker jeg :)

Link to comment
Share on other sites

Alt du skal importere som koster over 200kr må du betale moms på (legge til 25%), gjør du dette gjennom posten, så tar de et gebyr på et par hundre kroner ogaå...

Bøker er faktisk momsfritatt, så man kan bestille notebøker til krampa tar en.. Men deler og rekvisita til instrumenter må man betale moms på.

Link to comment
Share on other sites

Dumt å endre tema på tråden, men er du sikker på at det å kjøpe en original Floyd til en Vester er noe særlig god investering? Tar jeg ikke helt feil blir vel vib-systemet nesten dyrere enn gitaren, og da kan du like gjerne spare pengene og kjøpe en bedre gitar neste gang...

Men hvis du kjøper: Forsikre deg om at den nye Floyden faktisk passer i gitaren din! Licensed-floyder er ikke nødvendigvis helt like originalen mtp skrueavstand, størrelse og kvalitetet på festeskruene i kroppen. Hvis du må bytte disse snakker vi om en del treverkskirurgi på gitaren din, som nok vil koste noen kroner ekstra hos en lokal gitarreparatør..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.