Web Analytics
Jump to content

Toll frie gitar deler?


eXX0n
 Share

Recommended Posts

Jeg har hørt om at instrumenter er toll fritt, men gjelder dette også deler og rekvisita? Hadde tenkt å bestille floyd-rose til Vestern min siden den lisensierte crappen som sitter på den nå ikke er noe god.

Link to comment
Share on other sites

Ja jeg skulle kanskje ha søkt siden jeg mener jeg leste om en tråd som dreide seg om akkurat det...Men der sto det ikke noe om dette gjelder deler og rekvisita derfor så spurte jeg om det;) men jeg tar å søker jeg :)

Link to comment
Share on other sites

Alt du skal importere som koster over 200kr må du betale moms på (legge til 25%), gjør du dette gjennom posten, så tar de et gebyr på et par hundre kroner ogaå...

Bøker er faktisk momsfritatt, så man kan bestille notebøker til krampa tar en.. Men deler og rekvisita til instrumenter må man betale moms på.

Link to comment
Share on other sites

Dumt å endre tema på tråden, men er du sikker på at det å kjøpe en original Floyd til en Vester er noe særlig god investering? Tar jeg ikke helt feil blir vel vib-systemet nesten dyrere enn gitaren, og da kan du like gjerne spare pengene og kjøpe en bedre gitar neste gang...

Men hvis du kjøper: Forsikre deg om at den nye Floyden faktisk passer i gitaren din! Licensed-floyder er ikke nødvendigvis helt like originalen mtp skrueavstand, størrelse og kvalitetet på festeskruene i kroppen. Hvis du må bytte disse snakker vi om en del treverkskirurgi på gitaren din, som nok vil koste noen kroner ekstra hos en lokal gitarreparatør..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.