Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Nå behøver du ikke lenger ha en gammel rørforsterker for å få den gode' date=' varme rørlyden. Med BD-2 får du de klassiske lydene fra smektende jazz til hylende rock og gråtende blues, alt fra en eneste BOSS-pedal. Nå kun 150 spenn på Marios.no[/quote']

Noen som har denne "effekten" og vil anbefale den videre ?? Spiller mest "bluesy" stuff, og ordentlig rock... (ikke hard rock) :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Søkte litt rundt her og leste, og den virker jo litt pop..

Men det var 2 år sia.. Noe nytt om har kommet ?

Eller skal jeg bare kjøre på med denna ?? 8)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har den, veldig god pedal. På transistor forsterkere funker den ganske bra, men for å få maks utnyttelse av den bør du sette den foran en rørforsterker. :D

Edit: Og ja, den funker veldig bra til blues, og faktisk en del hardere rock (ala Gn'R). Dette er med pedalen inn på clean-kanalen.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

skulle kjøpe en overdrive pedal til lillebroren til min kjære, sist jeg var i london, og tenkte og finne en litt allsidig "billig" pedal, mtp. at gutten er 15 år, og ikke vet helt hva han spiller eller liker best..

Prøvde en BD-2 og en DS-1 (eller var det 2?) ... jeg fant ds'n til og være mye mer allsidig, i forhold til bluesdriveren, som jeg rett og slett synes var ganske kjedelig.. Der nede kostet de bare 300 spenn, så jeg kunne jo kjøpt begge, men jeg gikk for ds'n.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bd 2'en er topp! Jeg spiller ganske alsidig og i pedalopsettet har jeg bl.a en BD 2. Den kan faktisk gi overraskende mye vreng! Og når jeg er bassist i det hardeste bandet mitt bruker jeg den til å dra opp resten av bandet. Og til dette må den nesten være det beste som finns! Veldig alsidig vrengpedal, altså som er utrolig bra til sitt bruk!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • takk. men den må hentes, dessverre.
  • Eneste mulighet for å komme videre nå er nok å prøve med en annen kondensator mic.  Lydkortet fungerer fint med gitar rett inn - og da vil jeg anta at en dynamisk mic også fungerer - om det ikke skulle være en feil med xlr inngangene på begge kanaler som reduserer nivået. Det anser jeg som lite trolig. Andre kabler er prøvd uten resultat. Tviler også på feil i setup i DRW da lavt nivå og støy/sus er akkurat det samme gjennom hodelelefonutgangen på lydkortet. Får høre litt rundt om noen i nærheten har en  som kan lånes. I ytterste konsekvens - kjøpe en fra butikk som har x antall dager åpent kjøp/returrett.
  • Er det full stopp i prosjektet?
  • JC22 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=205905820
  • Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å feilsøke. Lån en annen mic og prøv. Om det så er en standard 58 eller så, bare det er en du vet funker. Da får du i hvert fall evt luket bort mikken og/eller lydkort som problem. Prøv også med annen kabel. Hvis det ikke er noen forskjell da, må du inn i innstillinger på lydkort og garageband og se.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.