Web Analytics
Jump to content

Reamping Online!


lokmund
 Share

Recommended Posts

Det finnes en side som gjør noe som er så nymoderne og teknisk at jeg nesten føler meg gammel. Og det er egentlig helt fantastisk!

For de av oss som ikke har (råd til) en Kemper, finnes altså http://reamping-online.com/
De tilbyr direkte reamping av dine DI spor som du laster opp til siden. Deretter velger man forsterker (blant haugevis), kabinett, mikrofon, boost eller ikke boost og option (skjønte ikke helt hva den gjør). Det koster penger å gjøre, men igjen: For de mange der ute som ikke har råd til dyre studioer eller kanskje bare vil teste ut andre amper på egne utgivelser så er dette helt genialt.

Testet det ut i sted og stilte inn en EVH 5150III (som er en av to som kan testes gratis). Lengden på DI sporet er veldig begrenset på gratis, men man får ihvertfall testet ut hvordan tjenesten fungerer. Jeg spiller inn plate med bandet mitt nå og vi tenker å reampe alt. Betaler vi for det gjennom denne tjenesten vil vi kunne velge mellom 266 forskjellige Kemperprofiler. :D

Man kan til og med se en livefeed av Kemperen som kjører DI-sporene. 2015 altså. Galskap!

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg ikke klikket inn og sjekket prisen, men om man sitter med en sabla heftig produksjon med ditto mange gitarspor så ender man vel kanskje opp med såpass mye spenn at man nesten like gjerne kunne tatt kontakt med noen og leid seg en Kemper/Axe-FX for en helg eller to? Det er vel fort slik at de ikke tilbyr "testspor" om man ikke er helt sikker på om man vil ha gitarsporene sine kjørt gjennom en "Denver Prince Tone" eller en "Denver Luxus Reverb"?

Ellers så er jo tanken veldig bra, men det fordrer jo at man som kunde har noenlunde peiling på hva man er ute etter, dog ikke helt i samme gata som eksempelvis det å sende avgårde ei hel låt til en eller annen trommis som så legger på noen tracks basert på det han/hun tror er det kunden vil ha.

Link to comment
Share on other sites

Man får testet lyden uansett om ampen er gratis eller ikke. Er bare å laste opp et spor å prøve :) De kunne ha vært litt mer vennlig på avspillingen, den er bare 4-5 sekunder før den stopper igjen. Jeg synes konseptet, og at noen har gjennomført det, er skitstilig. Det er ikke sikkert at dette er helt riktig måte. Jeg merker meg mye som kunne vært bedre, men når jeg ikke har råd til en Kemper selv på...tja, 3 år så appelerte det ihvertfall til meg. :)

Link to comment
Share on other sites

Hi people! First of all, I'm sorry to write in English, hope you don't mind.


I'm one of the co-founders of Reamping Online. I just found this thread, so I thought I'd come by and say I'm really glad to hear that you like the site! (Well, at least that's what the translator tells me at the moment. I mean, your language is lovely, but the questions on register form were quite hard to get right. :D)


You mentioned that the interface could be improved and I totally agree, we're on it! The test reamps will be much faster and much more user friendly. Here's a preview of the early version of this feature:
Also, we've added Randall Satan and Fender Bassman to the free amps section for this weekend, if you'd like to try them out.


Oh, and if you think about reamping the whole album, be sure to contact us before, so we could offer you some neat discount! :)

Edited by Milosz
Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Hey again guys!

Just wanted to let you know our website received some nice updates recently. :)

First of all, the new interface from previous video is now available. You can see it in action here:

 

Second, we've introduced new favorable pricing for reamping more tracks at once, for people looking to reamp whole albums or just more material in general.

And finally, we're now known as Amp in Cloud and available at https://ampincloud.com - we feel that this reflects better what we're trying to build.

 

All the best!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.