Web Analytics
Jump to content

Caliban Studio


Recommended Posts

hei

har noen erfaring med å spille inn låter i Caliban Studio?

Er det bra rom med tanke på innspilling? Har hørt noen si at recording rommet er så som så men det var jo noen år siden så er kanskje forbedret siden den gang.

Uansett, ønsker å høre om både positive og negative erfaringer derfra:=)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 4 weeks later...

Ole Petter, hvis han er bak spakene, er i alle fall en knall fyr, lett å samarbeide med og hjalp til på koringer og kan steppe inn på så og si alle instrumenter hvis det trengs. Spilte inn en demo der, men det er mange herrens år siden, så rom og utstyr er nok ikke det samme i dag..

Link to comment
Share on other sites

Spilte selv inn en demo med rockebandet mitt back in the day, typ 2008/2009.

Kjenner Ollis personlig, samme gjorde han andre i bandet mitt (som også har jobbet en del på Caliban i forbindelse med Bare Egil skivene).

Uansett, fantastisk studio - Ollis har en million amper, gitarer og basser som vi kunne låne til innspillinga. Så vi gikk nuts der.

Han hjalp oss med å sette opp mikker og ordne alt, ellers bare kjørte vi på selv - dag inn og dag ut. Han kom innom og sjekka progress underveis og kom med god feedback :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.