Web Analytics
Jump to content

Tips for å få mere sustain av en Strat?


RR73

Recommended Posts

Har en 89 mod customshop strat som låter jævli bra, men synes den dør litt fort ut. Nå skal det sies at jeg spiller mest på en R7 med fullt Faber kit på...men det må da gå å jazze opp noe på straten for å forbedre?

Link to comment
Share on other sites

Messing Block i tremmen, juster strenghøyden opp litt, balanser mikkene.

Hadde en Custom shop strat for mange år siden som var satt opp med 0.8 strenger og veeeeldig lav action. Den var helt død i lyden.

Satt på ett sett med 0.10 og ett grundig set up så låt det som en gitar til 30k.

Link to comment
Share on other sites

Har faktisk ikke sammenlignet med standard straten min, da den er far off på mange måter, og låter ikke i nærheten av den andre mht. autentisk stratsound etter mine ører. Må ha den til en doktor først... Har 10-46 elixir på 89 en. Den har også fått satt inn A Ybarra 69 mikker da jeg kjøpte den. Har ikke prøvd den med de originale silver lace mikkene, men jeg har det komplette brettet med de..

Men som sagt så låter den konge på alle måter, men på solo- spilling synes jeg den dauer ut jævli fort...

Link to comment
Share on other sites

Ok, glemte å nevne det. Har laangt ifra lav action på straten, den tåler ikke det i motsetning til Gibson straten min som har superlav action og sustain for days..:) men det er og en helt annen gitar mht. båndhøyde etc..

Link to comment
Share on other sites

Takker for alle tips. Ser at gitarist.no har noe fra super vee som de skryter av..så vi får se. Er ihvertfall ikke interessert i å bruke penger på noe litt bra..er villig til å jobbe litt overtid for å kjøpe det beste:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.