Web Analytics
Jump to content

Tips for å få mere sustain av en Strat?


RR73
 Share

Recommended Posts

Har en 89 mod customshop strat som låter jævli bra, men synes den dør litt fort ut. Nå skal det sies at jeg spiller mest på en R7 med fullt Faber kit på...men det må da gå å jazze opp noe på straten for å forbedre?

Link to comment
Share on other sites

Messing Block i tremmen, juster strenghøyden opp litt, balanser mikkene.

Hadde en Custom shop strat for mange år siden som var satt opp med 0.8 strenger og veeeeldig lav action. Den var helt død i lyden.

Satt på ett sett med 0.10 og ett grundig set up så låt det som en gitar til 30k.

Link to comment
Share on other sites

Har faktisk ikke sammenlignet med standard straten min, da den er far off på mange måter, og låter ikke i nærheten av den andre mht. autentisk stratsound etter mine ører. Må ha den til en doktor først... Har 10-46 elixir på 89 en. Den har også fått satt inn A Ybarra 69 mikker da jeg kjøpte den. Har ikke prøvd den med de originale silver lace mikkene, men jeg har det komplette brettet med de..

Men som sagt så låter den konge på alle måter, men på solo- spilling synes jeg den dauer ut jævli fort...

Link to comment
Share on other sites

Ok, glemte å nevne det. Har laangt ifra lav action på straten, den tåler ikke det i motsetning til Gibson straten min som har superlav action og sustain for days..:) men det er og en helt annen gitar mht. båndhøyde etc..

Link to comment
Share on other sites

Takker for alle tips. Ser at gitarist.no har noe fra super vee som de skryter av..så vi får se. Er ihvertfall ikke interessert i å bruke penger på noe litt bra..er villig til å jobbe litt overtid for å kjøpe det beste:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.