Gå til innhold

RR73

Medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Good

Om RR73

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 12. mai 1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Mo i Rana
 • Interesser
  Gitar og musikk
 1. Jeg har en Selmer t&b ifra 71 med tilhørende AP 100 4x12 med G12H30 75hz i. Fikk min moddet av Daniel Forsberg i Sverige. Ble en rå rockeamp med veldig plexi type sound. Den er forøvrig til salgs nå på finn, da jeg har 2 andre Folkesson Marshaller som jeg bruker mest pga. flere kanaler. Men Selmern er absolutt i samme klasse! Meget bra trafoer, og spiller høyt som f..Kabinettet selger jeg aldri...
 2. Hei! Har du solgt de gamle elementene?
 3. Ja! Har selv en 07. Byttet de ut umiddelbart. Låter skikkelig fett nå, med custombuckers. Anbefaler også ombygging til Abr1 bro. Har komplett kit ifra Faber på min, og det gjorde stor forskjell i lyd og kvalitetsfølelse.
 4. Har vært så heldig å få tak i en gammel Selmer 4x12 med G12H30 75hz (T1217 pulsonic) elementer. Men det ene elementet har løsnet litt på en side på spider supporten. Er det noen som vet om et bra verksted som kan fikse dette?
 5. 1989 Customshop 35'anniversary, birdseye maple med ebony fretboard.
 6. Du kan absolutt gjøre bra kjøp ifra Kina.. Jeg har en kopi av en SG som funker helt greit, men den som imponerer mest er Martin D-45 kopien. Helt fantastisk gitar med fullt fungerende Fishman til 2000 kr levert på døra. Har fått den testet av en habil yrkesmusiker, som ble veldig imponert. Så det finnes noen bra eksemplarer ja...
 7. Jeg kjøpte en skrutrekker med 8mm fast pipe på Biltema, funker kjempebra og du får god distanse ifra headstocken.
 8. Sjekk ut Golden Age ifra Stewmac. Fantastiske pickups i forhold til pris! (50$ stk). Monterte et sett Parson Street i min Les Paul faded, og er veldig fornøyd!
 9. sorry for litt dårlig rettskriving, det ble ikke bare en akevitt etter førjulsribba ikveld..
 10. Dough Aldrich har vært sterkt vurdert! Har kun lest positive vurderinger om den, i sjangeren jeg er ute etter. Får se, har en gitar til som absolutt stårmo fare for å bli oppgradert..
 11. Takk for gode tips, dette er helt klart et tema med mange synspunkter.. Klarte ikke å holde fingern unna paypal knappen, så nå er det et sett med Godwood bridge og Darkburst neck på tur ifra Jim Wagner..
 12. Det går mest på 80-90 talls rock/metal, men vil ha noe som er litt allround. Har et intrykk at hvis de blir for hotte, blir det mer ensidig bruk.
 13. Gain har jeg i all mass, så det er ikke problemet. Er mer ute etter noe som som ikke feeder så lett, samtidig som jeg ikke mister klarheten i lyden. Jim Wagner bruker visstnok noe annet gørr i sine pickups, som funker fint uten å grumse til når man justerer ned volumet på gitaren.
 14. Har ikke justert noe på de, synes bare de låter litt tynnt og harskt, sammenlignet med Manalishi pickupene jeg har i Corsaen min. De feeder også lett når jeg drar på litt gain, noe som sikkert har med at de ikke er wax potted. Nå er jo Corsaen i en helt annen klasse lydmessig, så det blir kanskje feil å sammenligne. Tenkte å bruke R7en mer til metal...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.