Web Analytics
Jump to content

Nye miccer


Mering90
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Har akkurat lakkert en litt rimligere gitar jeg kjøpte for noen år siden. Ekstremt god finish ble det også, noe som var ganske uventet, så nå vil jeg jo gjerne også spandere på den "nye" fjøla noen nye miccer.

Det er plass til 2 stk humbuckere, pluss 1 single coil. Jeg liker for det meste rock, men clean og fin lyd er også positivt.

Har sett litt på seymour duncan 59? Ser den er ganske greit priset i usa.

Flere forslag? :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en '59 i hasposisjon på en Schecter.

Den låter veldig bra! Litt kraftig og "tykk" i lyden da, kanskje litt vell kraftig for min del. Men det er en pickup av god kvalitet som låter veldig fint.

Liker den best på clean-kanalen. Det er først når man skrur på vrengen, at jeg syns den låter litt for saftig. Det kan være noe med at gitaren min er i mahogany, som i utgangspunktet har mye "dybde" i treverket lydmessig.

Har også en SH-5 Custom i bro-posisjon. Denne er enda kraftigere! Da mener jeg ikke i output/gain men måten den reagerer på spillingen din.

Låter veldig "rent" selv med mye vreng, men også meget fin til mindre gain. Veldig tight og klar pickup, en av mine favoritter.

Er selv veldig fornøyd med denne komboen, men spesielt godt fornøyd med SH-5 i bro :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Valgte Dimarzio da jeg bygget om mine gitarer. Først og fremst at det var langt biligere å kjøpe de her i Norge enn SD mics.

Har Air Norton i front, FS1 i midt og Breed i bridge. Gir en bra blanding av lyder på den. Air Norton er ganske universal, litt rund i lyd. Funker fint både på clean og mye drive. KOmbo med AN og FS1 gir en litt crisp "dobbelttone" som er fin til cleane lyder som skal være litt luftige. FS1 er en litt rund single coil. KOmbo FS1 og Breed gir en bra strat karakter. Breed er en mic som gir ganske mye ut men samtidig balansert i tonen. Dette passet hvertfall fint på mine Ibanez S-serie gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.