Web Analytics
Jump to content

Nye miccer


Mering90

Recommended Posts

Heisann.

Har akkurat lakkert en litt rimligere gitar jeg kjøpte for noen år siden. Ekstremt god finish ble det også, noe som var ganske uventet, så nå vil jeg jo gjerne også spandere på den "nye" fjøla noen nye miccer.

Det er plass til 2 stk humbuckere, pluss 1 single coil. Jeg liker for det meste rock, men clean og fin lyd er også positivt.

Har sett litt på seymour duncan 59? Ser den er ganske greit priset i usa.

Flere forslag? :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en '59 i hasposisjon på en Schecter.

Den låter veldig bra! Litt kraftig og "tykk" i lyden da, kanskje litt vell kraftig for min del. Men det er en pickup av god kvalitet som låter veldig fint.

Liker den best på clean-kanalen. Det er først når man skrur på vrengen, at jeg syns den låter litt for saftig. Det kan være noe med at gitaren min er i mahogany, som i utgangspunktet har mye "dybde" i treverket lydmessig.

Har også en SH-5 Custom i bro-posisjon. Denne er enda kraftigere! Da mener jeg ikke i output/gain men måten den reagerer på spillingen din.

Låter veldig "rent" selv med mye vreng, men også meget fin til mindre gain. Veldig tight og klar pickup, en av mine favoritter.

Er selv veldig fornøyd med denne komboen, men spesielt godt fornøyd med SH-5 i bro :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Valgte Dimarzio da jeg bygget om mine gitarer. Først og fremst at det var langt biligere å kjøpe de her i Norge enn SD mics.

Har Air Norton i front, FS1 i midt og Breed i bridge. Gir en bra blanding av lyder på den. Air Norton er ganske universal, litt rund i lyd. Funker fint både på clean og mye drive. KOmbo med AN og FS1 gir en litt crisp "dobbelttone" som er fin til cleane lyder som skal være litt luftige. FS1 er en litt rund single coil. KOmbo FS1 og Breed gir en bra strat karakter. Breed er en mic som gir ganske mye ut men samtidig balansert i tonen. Dette passet hvertfall fint på mine Ibanez S-serie gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.