Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Lars11

Medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Lars11

 • Rang
  Nybegynner

Nylige profilbesøk

927 profilvisninger
 1. Du kan skifte sliktmed en bryter på HD500. Det gikk vel også på X3. Når det gjelder at den skifter Amp så tror jeg det kun er mulig dersom du har satt opp Dual Amp i patch. Litt lenge siden jeg har skrudd på HD500 jeg har nå. Men det går fint å ha en patch som aktivere f.eks en drive, deley, en mid boost eq. Det som er begrensning er totalt antall effekter i programmet i forhold til plass og DSP kapasitet. Jeg hadde bl.a noen lyder med en svak delay. Når jeg trykk inn en knapp så ble den delay skrudd av og en annen kom på med mer mix, i tillegg kom det på boost. Har ikke noen erfaring med G
 2. Kom du noe vei med InEar prosjektet? Brukt det i mange år selv med band og vært veldig fornøyd.
 3. En stund siden jeg har hatt Kemper nå men største favoritten var Morgan AC20. KJøpte og noen amper fra AmpFactory. Husker ikke hvilke som fulgte med, lastet ned og hvilke som var kjøpt men et par amper jeg likte fra Trainwreck, en Lindy Frallin amp, en Mesa Blue et eller annet, så var det en modda marshall(mener det var en 800).
 4. Har brukt pod i mange år, sist pod Hd. Hadde også en Kemper en periode og det låt uten tvil bedre. Kjenner igjen problemet med bass på pod hd. Er liksom litt mer hifi-lyd enn gitaramp. Fjerner man for mye bass så mister lyden også trykk i lyden så den blir sped. Synes da at den får lite sustain også hvis man ikke guffer på med drive. Jeg spilte ikke inn noe særlig med min, brukte den live rett i PA. Noen amper er klart verre å ta vekk bass på enn andre. Ofte la jeg på en driveboks i forkant da det gjorde lyden lktt mer voldsomt. På cleanere lyder brukte jeg en midfocus EQ etter ampblokk for å
 5. Har en Peavey Triumph 60 stående på musikkrommet. Vært inne på tanken om å selge den men er litt usikker på hva en slik er verdt. Noen her som har peiling? Det er en 60 watts rørkombo med 1x12 høytaler. Produsert i USA i 1989. Amp har 3 kanaler, clean, crunch og ultragain. Effektsløyfe. Har orginal fotbryter med kanalvelger og reverbswitch. Amp spiller høyt og har omtrent null støy. Har hatt den i mange år men den har stått mye i ro da jeg har brukt racksystem og etterhvert ting som POD på spillejobber. Den er ingen skader eller rifter i den. Har nylig freshet den opp med nye rør og
 6. Er også min erfaring med både Kemper og POD. Ikke så mye med forskjellig PU men at lydene låter forskjellig på forskjellig medie. En lyd man skrur på hjemmemonitorer vil som regel låte litt annerledes på PA og i headsett. Noen ganger blir det også forskjell på lydnivå, hvor mye en effekt høres etc. Så jeg løste det med å skru gode lyder hjemme. Så laget jeg en kopi av de på nye banker og så tilpasset jeg de på PA.
 7. Har ingen erfaring med AXe FX2 men litt med Ultra. Så har jeg hatt Kemper. Synes Kemper var en veldig god sak som hadde bra lyd. Synes den gjorde både clean og higaing bra. Likte dynamikk på amper og syntes den natrutro nok, jeg brukte den dog bare i livesammenheng hvor nyanser ikke blir så store. Jeg spilte aldri inn noe i tiden jeg hadde den. Prøvde å skru litt på Axen men synes det var litt mer knot. Kemper var liksom veldig bra laget siden det var fysiske hjul for de viktigste ampkontrollene. Veldig mange av profilene som lå inne låt bra uten tweak. Effektdelen på Axe er en god del bedre,
 8. Ble 4 av 5 på meg. Testet ta den på nytt sånn kjapt for å se om det var flere versjoner, det var det. Ikke de samme 5 som kommer opp hver gang.
 9. Første bandet jeg var i begynte med gamle Kurerradioer som gitaramper til folk hadde fått spart litt til en brukt gitaramp. Låt ikke fett men en fikk da begynt å øve.
 10. Går an å skru ganske høy lyd som er fin å høre på. Da må det være riktige frekvenser slik at det ikke er anstengende å være publikum. Men det er vel noen band som synes at mest mulig og størst mulig lyd fra hvert instrument er kult, da blir det som regel ikke så bra i sum.
 11. Vet ikke om det kan ha noe med metallsammensetning i forskjellig strengtyper å gjøre. Standard for gitaren er D'Addario 10-46 strenger. Evt om det er noe frimware oppdateringer du kan gjøre på den som fikser det.
 12. Alle i bandet kjører propper fra Hantek og er veldig fornøyd med de.
 13. Vil si den har 7 toner. C-D-E-F-G-A-H. Uansett hvilken oktav du er i så er det de tonene som spilles. Om du spiller C2 eler C3 er det likefullt tonen C.
 14. Ja det kan være litt tricky å bruke POD etc ute uten å kjenne den skikkelig. Skrur du inn lyder hjemme via en amp så låter et annerledes rett i PA. For å få det best mulig må du justere inn alle lydene på PA. Det beste er så klart på den PA du skal spille på men en innskruing på en PA vil virke fint på PA'er generelt. POD HD har en tendens til å bli litt massiv i bunn, hvertfall min erfaring, når du kjører på anlegg med subs. Men fjerner du for mye bass eller bruke low-cut filter mister du og punch i lyden. Frekvenskurve på Middle er og litt bred. Jeg kjørte derfor lyden tålelig nøytral på bas
 15. KJørte HD500 rett i PA i flere år, ikke noe problem. Har dog IEM med personlig kurs så jeg alltid hadde akkurat den lytt jeg ville ha.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.