Web Analytics
Jump to content

Mering90

Medlem
 • Posts

  148
 • Joined

 • Last visited

About Mering90

Mering90's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Heisann. Har akkurat lakkert en litt rimligere gitar jeg kjøpte for noen år siden. Ekstremt god finish ble det også, noe som var ganske uventet, så nå vil jeg jo gjerne også spandere på den "nye" fjøla noen nye miccer. Det er plass til 2 stk humbuckere, pluss 1 single coil. Jeg liker for det meste rock, men clean og fin lyd er også positivt. Har sett litt på seymour duncan 59? Ser den er ganske greit priset i usa. Flere forslag?
 2. Like greit å kjøpe i Norge? http://www.gitarhuset.no/product/gibson/3009046/gibson-les-paul-traditional-1960-zebra-coil-satin-gold-top
 3. Hei.. Lenge siden jeg har vært aktiv her. Har lest igjennom store deler av tråden over gitarkjøp fra USA, men lurer litt på noe annet. Jeg har lyst å investere i en god Gibson, gjerne en goldtop. En som jeg vil ha livet ut kan du si. Jeg har ikke så mye greie på de alle forskjellige utgavene, men har sett at de har svært mange samlegitarer og div., men jeg regner med disse koster litt mer enn det smaker for min del. Jeg kan strekke meg fra 10 - 15 laken for å få en helt ok fjøl. Sett litt på gibson les paul Goldtop tradition 1960 fra Norge, men finner den ikke i utlandet under det navnet.
 4. Noen som ønsker billett til den 14. ? Har en til overs ettersom en kompis ikke kunne... Send mail på Magnusmeringdal@hotmail.com om du er interessert!
 5. Men da har jeg missforstått hensikten med en aktiv pickup. Kan du gå nærmere inn på hva det er? eller noen som kan? har hørt noe om at du må ha batteri osv. på slike
 6. Det er jo en egen sak... Den er vel ikke laget for noe "vreng" i den duren du snakker om, men takk for tipset
 7. og takk for det.. Det er en Blackheart 5w røramp ja. Den har kun kontroller til volum, bass, treble og middle.
 8. Hei. Sitter nå å lurer på om jeg skal gå til innkjøp av 2stk EMG pickuper.. Er ikke helt sikker på kombinasjonen men noe ala det Kirk Hammett bruker. Når det gjelder EMG'ene. Er dette aktive pickupere? Altså jeg er ikke så veldig profesjonell når det gjelder slikt.. Jeg har en Rørforsterker som ikke har noe effekter osv. Gitarene jeg bruker på den får derfor kun clean lyd. Dersom jeg installerer en EMG pickup på en av fjølene vil jeg da få lydene som jeg leter etter? ala mettalica... Er jeg helt på jorde?
 9. 2 gitarer på vei.. Ser at de ble raskt utsolgt
 10. Hei! Noen som har noe erfaringer på denne gitaren de selger for ett laken? Washburn WM17? Er ute etter en billig gitar som kan brukes litt brutalt å da må jo denne være midt i blinken? Utrolig billig med rose!
 11. Hei! Vi lurer nemlig på det samme på våres musikkblogg... Hva med å si deres mening på bloggen? Det er en poll hvor du velger ut ett av de bandene du liker. Vi trekker også ut en random som får en liten premie
 12. Fine de ballene ja.. fikk med meg en hjem.. Konge konsert.. Gled deg Tommy
 13. Trodde kanskje lyden skulle være noe høyere enn det den var, men absolutt bra nok! Er vell noe med arenaen som gjør at det ikke egner seg med alt for høy lyd... Bra! Ikke så mye negativt å si.. Liker sykt godt det nye scene systemet til Metallica... Slik at flere får stå fremme med dem.
 14. Noen som har fått med seg denne konserten? Jeg var i København 22 juli.. Ganske fornøyd Filmet en god del å har nå lagt ut noen på youtube.. Bare å ta en titt Fikk forresten plekteret til Kirk, Grønnt Jazz 3 med en fin KH Signatur på
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.