Web Analytics
Jump to content

Telecaster Deluxe prosjekt


Recommended Posts

Har et prosjekt på gang nå.

Kroppen og halsen er ubehandlede warmothdeler.

Her er utgangspunktet:

hyzese2y.jpg

Har laget en kick ass lakkrigg av ikeaskammel og gaffa. Denne fungerer godt nok!

nusareqe.jpg

Primer:

ezeja9yq.jpg

Første lag med primer lagt.

Gaffaen er festet slik at "halsen" kan settes i alle posisjoner.

ubagypa8.jpg

Et slikt pistolgrep er genialt. Fargen er forøvrig fra BMW-katalogen og heter imola red 2.

ybuqu8yq.jpg

Lakkbestillingen er gjort på gsbildeler, som er en BMW-spesialist. Sparte masse i forhold til å få fargen blandet opp på en malingbutikk.

u3yvypat.jpg

Første lag med rødt:

urepe7e7.jpg

avanute4.jpg

Oppheng i taket:

e2ata6ez.jpg

Etter 2 bokser (6? Lag) spray. Testing av plekterbrett:

e3equpat.jpg

vamaqymu.jpg

Tror det blir hvitt og flashy!

Så våtsliping for å få bort litt støvkorn osv i lakken:

tyhu7evu.jpg

Etter dette har jeg lagt ett strøk med klarlakk. Det betyr ca 5 strøk igjen før den skal ligge og kose seg i påvente av våtsliping og polering.

Pickuper osv ligger klart, men venter på litt småting fra bl.a. Musikding før jeg får montert det sammen.

Halsen er behandlet med Shaftol og wudtone. Har ingen bilder her nå. Får bli i en oppdatering.

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Kjører du kun farge, eller skal du ha på klarlakk også?

Når jeg tenker meg om (!!) så har jeg garasje jeg også, som bare brukes hvis det ikke er noen annen plass ledig utenfor huset vårt..., burde kanskje innrede den som lakkbod? Aller først må jeg få fjerne vepsebolet som er der........, som vel også er en grunn til at jeg ikke bruker garasjen akkurat nå.

Link to comment
Share on other sites

Skal på med 2 bokser klarlakk.

Haha, ikke dumt!

Miner akkurat satt opp. Skal innrede med lys, en arbeidsbenk osv i løpet av sommeren.

Problemet mitt er at den ikke er tett, så det kommer støv inn. Dette vil bli mye bedre når veien utenfor blir asfaltert.

Link to comment
Share on other sites

Vår garasje er i et garasjelag, så det er ikke tette skott mellom garasjene, så jeg må eventuelt lage meg et mer eller mindre lufttett kammer/skap for slikt arbeid..., noe som gjør meg litt skeptisk. Jeg brukte kjellerboden der vi bodde før som lakkrom når jeg mekket den rosa RGen min, men jeg blir litt mer usikker når det er snakk om at nabobilen kan få små 'pigmentflekker' som et resultat av en litt uskyldig hobby.

Jeg har jo et rom i kjelleren i huset som på sikt skal bli hobbyrom, men det er så som så med ventilasjon der. Er et vindu med grei størrelse, men det spørs om det er så populært å ta på seg vinterjakker når den tid kommer, og at de regelrett lukter sprayboks. :(

Link to comment
Share on other sites

Hehe lukter bra om det er dårlig ventilert ja. Lakket i kjellerboden der jeg bodde i Oslo. Usikker på hvor populært det var.

Skal ha vanlige humbuckere. Har flere liggende. Også et sett lollar p90 i humbuckerformat. Skal testes ut.

Link to comment
Share on other sites

TC- angående veps, så er oppskriften ganske enkel. Jo fortere du gjør dette, jo lettere er jobben. Handle en boks med Perimetrin ekstra. Den har vanlig spraydyse, og en lanse av type 5-65. Vent til rundt klokken 23 på kvelden. Så sniker du deg inn, "lige som en Ninja", med gode sko på, stikker lansen inn i hullet og gir vepsene så mye spray som du tør. Løp. Det er du sikkert bedre på enn meg, det skal ikke stort til. Dagen etter er alle døde, garantert. Problemet løst. Det kan være greit for å være helt sikker å stille med jakke og joggebukse, altså ikke singlet og tangatruse. Da finner de ikke noen steder å stikke hvis noen skulle klare å fly etter deg etter perimetrindosen. De vepsene som kommer ut av bolet dratter rett i bakken, og har mer enn nok med seg selv. Dette har jeg gjort mange ganger, og har aldri blitt stukket.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Skjønner ikke hensikten med det? Vepser har da ikke skjeggvekst eller barberhøvel?

det hadde ikke jeg heller da jeg var 5, men det var fortsatt gøy å smøre inn ansiktet med barberskum ^_^

Edited by Magnus_SB
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.