Web Analytics
Jump to content

Friedman BE-100


gtrman
 Share

Recommended Posts

Jeg tror jammen jeg har funnet min Holy Grail røramp.

Har hatt haugevis av Marshall - Peavey - Fender - Mesa mm og det jeg fikk inn i hus nå nylig må være noe av det feteste jeg har vært borte i.

Jeg har denne ampen i AxeFx og bruker den flittig der - men når man får 100 watt gjennom 4x12 greenbacks ... ja da ligger bakoversveisen enda lengre bak (enda det ikke er mye å ta av lenger der)

Crispy clean kanal - fenderaktig. Fyldig og varm.

Crunch kanal - Brown Eye - i ACDC terreng. Baller i massevis.

Den hårete øye baller kanalen - Hairy Brown Eye - har litt mer gain og man kan skru seg fra hot Plexi til mer moderne vreng.

Masse switcher som kan justeres til egne preferanser - ser at det vil ta litt tid å skru den inn til min personlige mojo - men det er jo litt av moroa.

Dette er den helt nyeste utgave av denne ampen - med egen EQ for clean kanal - og alle 3 kanaler er nå footswitchable.

Ser bra ut og og låter kanon - fornøyd !!

Self litt bilder:

Friedman01.jpg

Friedman02.jpg

Friedman03.jpg

Friedman04.jpg

Friedman05.jpg

Friedman06.jpg

Friedman07.jpg

Friedman08.jpg

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Gratulerer! Den ultimate Marshall :)

Hadde ikke mine ampdager vært over hadde jeg garantert hatt en slik, eller Steve Stevens signaturen.

Har du prøvd den?

Cliff fikk vel til og med hjelp av Friedman med BE/HBE emuleringene i Axe-FX2 forresten.

Link to comment
Share on other sites

Pris er i overkant av hva som er fornuftig å bruke på en amp og med tollregninga havner jeg nok langt opp i 20 tallet.

Har solgt unna en god del utstyr i forkant og dette var noe jeg hadde bestemt meg for å anskaffe meg så pris får bli som det blir.

Jeg synes den er verdt hver ei krone og DET er det viktigste for meg.

Jeg tror jeg hadde blitt like fornøyd med Stevens ampen også - den er i samme sjangern - disse ampene er uansett umulig å få testet så jeg kjøpte basert på internett/youtube.

Stor sjanse å ta men når jeg gjør godt forarbeid pleier jeg sjelden å ta feil - det gjorde jeg heller ikke denne gangen.

Kjenner igjen Friedman sounden fra Axe men denne BRØLER mye mer :D

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.