Web Analytics
Jump to content

Micro terror


KimT
 Share

Recommended Posts

Har ett spørsmål til dere som har prøvd micro terror hodet. Kan det hodet spille på lavere volum med svakere vreng også? Og er det verd det å hoppe på en slik forsterker for øving hjemme framfor en solid state forsterker (har en cube 15x), angående kvaliteten på vreng, dynamikken fra lyden, etc? Har egentlig ikke noe spesiell erfaring med rør.

Link to comment
Share on other sites

Tja, er ingen inne i min lokale 4sound, så det vil bli utenlands postordre om jeg kjøper en..

Noen formening om hvorvidt den kunne fungere med pedaler? Tenkte på å eksperimentere med noen billige big muff/fuzz og flanger effekter.

Edit: Jeg mener; vil en slik boks fungere med pedaler uten å vrenge i stykker lyden av pedalene? En ulempe jeg kan se for meg med bare 1 kanal, kan være lite såkalt "headroom" før alt blir for mye grøtete vreng.

Edited by KimT
Link to comment
Share on other sites

Prøvde Micro Terror på både gitar og bass (jepp, full guffe på et 2x15 Sunn cab, låt overraskende fett)

Den fungerer helt greit til hjemmebruk, og som en backup amp. Jeg har skiftet ut røret som var i til et 12au7, vrengen blir litt "mildere" og clean låt penere på den. Absolutt vært de rundt 900,- den koster!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har Micro Terror (eeh - jeg har faktisk to stk...), og hodetelefonutgangen er ikke mye å skryte av. Forsterkeren via kabinett er helt kurant, men hvis formålet er å bruke den med hodetelefoner får du bedre lyd i f eks en Vox Stomplab (1G-modellen koster 595,- hos 4sound).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.