Web Analytics
Jump to content

Progressiv instrumental


ErlendB

Recommended Posts

Hva skal jeg si? jeg har skrytt deg opp i skyene så mange ganger før at jeg ikke har flere superlativer igjen. Hadde noen sagt at dette var den siste DT- plata, men at James hadde vondt i halsen og ikke sang på låta, hadde jeg bitt på. Jeg håper det var et komplement.

Hehe, jajo, jeg tar det som et kompliment! Takk så meget!

Link to comment
Share on other sites

Seriøst. Du må komme deg ut og få eksponering utover forumet. Du er for dyktig til å sitte på "gutterommet" og lage de greiene der, for det er ganske jævla langt forbi hobbymusisering, spør du meg.

Hehe, takk skal du ha! Noen tips om hvor jeg kan starte?

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Hehe, takk skal du ha! Noen tips om hvor jeg kan starte?

Fåræ et band! Spill konserter og prøv å få alle gammalprog-gubbene som liker DT og sånn til å komme og se på.

Ang låta så gidder jeg ikke kommentere hvor bra det er en gang. Bare drit i Erlend, du setter alle oss andre i et jævlig dårlig lys.

Link to comment
Share on other sites

håhåhå. Dette likte jeg svert godt :)

Det er mange som spiller godt gitar både fort, rent og tight. Men du er rett og slett VELDIG god. Tror ikke det er så mange som ville takket nei til å spille med deg. Det du trenger er en solid gjeng som du trives med både spillemessig og kanskje litt sosialt også. ;)

Så nå skal jeg være litt direkte her.

For veldig mange år siden var jeg med i noe som het Evolution Denied, det ble så fett at vi ikke klarte å spille det etterhvert. haha. Så jeg tror det handler om å møte folk å lage noe sammen. Det å ta med matreale som ikke er ferdig inn på en øving og la andre sette sitt preg på det også. Det har litt med eieforholdet man får til det man driver med. Slik som jeg antar at Tale of sinclair er ett lite hjertebarn hos deg, så er det vanskelig å nå gjennom med det fordi det er mange progressive band ute på markedet og det er fort å drukne i mengden. Så for å få en gjeng til å jobbe så er det lettere om de har ett forhold til det som skjer. Det finnes mange eksempler på band som ikke er så gode til å spille men som når langt alikevel, og dette er i mange tilfeller (forhåpentlig vis) at de som er med har ett forhold til det man gjør. Slik som dette Trolske metal prosjektet som jeg har lagt ut noen filer av, der er det ikke plass til å tenke selv for andre musikere. og det kom jo så langt at vi hadde en halv bandøving og så ble det lagt på hylla av andre involverte. Da ble det veldig vanskelig å erstatte de som hadde bidratt tidligere, for mine krav til en gjeng var for store.

Jeg har nå lappet sammen en gjeng som spiller 70`s feelgood rock og nå er det mye mer åpent innad i gjengen jeg er med i. Det gjør forhåpentligvis at vi får gjort noe med det etterhvert. (skal i studio neste måned) For jeg har veldig lyst til å spille, treffe nye mennesker og lage gode minner. Og du som er så god har alle muligheter åpne for å lage noe som rocker sammen med en gjeng. Men jeg tror det er vanskelig å finne det "perfekte" bandet der alle har tid og lyst. Det skorter vanligvis på ett av to har jeg erfart ;)

Men for å si det slik. Det kan godt hende at noen oppdager musikken din en dag også, eller at du finner noen som er gode nok til å spille det, slik at det blir fart på sakene. Ikke gi opp uansett! du lager for fet musikk og er for god til det :) Og jeg håper du får skrapt sammen en gjeng til det. For det er super potensiale i det du gjør.

Jeg skriver ikke dette for å være negativ eller noe slikt. Jeg ønsker at folk skal lykkes. Det blir aldri nok kvalitetsmusikk :)

- Anders

Link to comment
Share on other sites

Det var et greit langt innlegg, hehe!

Ja, prog blir ofte ensformig og greier, men jeg lager musikk fordi det er gøy i første rekke.. Spiller jo allerede i Cosylan (som vi har hatt hele ÉN gig med) som er litt mer sosialt enn Distant Entry.

Føler ikke noe stort behov for å spille live eller at folk skal høre greiene mine, men hey, hvis noen liker det så er jo det kult. Spille i band bare for å spille i band har jeg prøvd før og det ække no gøy!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.