Web Analytics
Jump to content

NGD - Warmoth


Kaputnik

Recommended Posts

Fått meg pakke fra Warmoth, detta blir morro!

Kroppen er kamret ask med lønnetopp og er lett som ei fjær!

34oqxio.jpg

Halsen er noe så kjedelig som lønn med rosetre på toppen, men det funker fint for meg!

Ikke spør hvorfor jeg valgte revers headstock (lengre historie), men tror det kan funke bra.

2s9xjbm.jpg

Den skal få seg Fender USA-tremolo (har liggende) og Schaller-låseskruer (ikke kommet ennå), og begynner vel livet sitt med et sett GFS-pickups (Mean og Dream 90). Har en DiMarzio 36th PAF i bestilling som muligens finner veien inn i denne gitaren, men usikker på hvilken makker den skal få i så fall.

Edited by Kaputnik
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takker for svar!

Reversed headstock er kult, men uvant å stemme :) Du må lage burst på hodet da :)

Tviler på at det blir burst på headstocken, men sysler med tanken om å ha det sort (halvblank?). Kjøpte med en gull Warmoth-logo som hadde gjort seg oppå der.

Er litt usikker på hva som hadde vært den enkleste og rimeligste løsningen i så fall. Har ti tusen tommeltotter og ikke no egnet rom (heavy trafikk og dertil støv i lufta utafor døra), så er litt skeptisk til spraylakk - men det fins kanskje noen dugandes ting det går an å stryke på? Evt. folie, kanskje?

Er det lov 堳prre hva du m崴e ut med totalt ifht til dollarpris? Har lyst 堧jre det samme... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kosta litt ja.... her er deleprisene inkl frakt og moms, så kan du knipe der du føler for det:

Showcase kropp med routes 3000,- (Warmoth)

Showcase hals m/finish, nøtt og bånd 2000,- (Warmoth)

Fender tremolo ca 600,- (Ebay)

Mekanikk 700,- (Ebay)

CTS/Switchcraft-elektronikk 300,- (Lokalt/Ebay)

Diverse (skruer, strengetre etc) 200,- (Lokalt/Ebay)

GFS-pickups er ca 300,-/stk fra Guitarfetish, DiMarzio er 670,-/stk på 4sound.

Tanken var å bruke Wilde L-90s, disse er vel ca 450,-/stk direkte fra dem - men de ser ikke ut og har visstnok bra med leveringstid.

Link to comment
Share on other sites

Lurer på om kremfargede pickupringer hadde funka, har et sett liggende...

Sitter også å vurderer kontrollayout - ligger an til vol/tone/3-veis toggle (ikke blade), men har ikke helt bestemt meg for hvor ennå

Liten forhåndsvisning:

16awci9.jpg

Edited by Kaputnik
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.