Web Analytics
Jump to content

NGD - Warmoth


Kaputnik
 Share

Recommended Posts

Fått meg pakke fra Warmoth, detta blir morro!

Kroppen er kamret ask med lønnetopp og er lett som ei fjær!

34oqxio.jpg

Halsen er noe så kjedelig som lønn med rosetre på toppen, men det funker fint for meg!

Ikke spør hvorfor jeg valgte revers headstock (lengre historie), men tror det kan funke bra.

2s9xjbm.jpg

Den skal få seg Fender USA-tremolo (har liggende) og Schaller-låseskruer (ikke kommet ennå), og begynner vel livet sitt med et sett GFS-pickups (Mean og Dream 90). Har en DiMarzio 36th PAF i bestilling som muligens finner veien inn i denne gitaren, men usikker på hvilken makker den skal få i så fall.

Edited by Kaputnik
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takker for svar!

Reversed headstock er kult, men uvant å stemme :) Du må lage burst på hodet da :)

Tviler på at det blir burst på headstocken, men sysler med tanken om å ha det sort (halvblank?). Kjøpte med en gull Warmoth-logo som hadde gjort seg oppå der.

Er litt usikker på hva som hadde vært den enkleste og rimeligste løsningen i så fall. Har ti tusen tommeltotter og ikke no egnet rom (heavy trafikk og dertil støv i lufta utafor døra), så er litt skeptisk til spraylakk - men det fins kanskje noen dugandes ting det går an å stryke på? Evt. folie, kanskje?

Er det lov 堳prre hva du m崴e ut med totalt ifht til dollarpris? Har lyst 堧jre det samme... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kosta litt ja.... her er deleprisene inkl frakt og moms, så kan du knipe der du føler for det:

Showcase kropp med routes 3000,- (Warmoth)

Showcase hals m/finish, nøtt og bånd 2000,- (Warmoth)

Fender tremolo ca 600,- (Ebay)

Mekanikk 700,- (Ebay)

CTS/Switchcraft-elektronikk 300,- (Lokalt/Ebay)

Diverse (skruer, strengetre etc) 200,- (Lokalt/Ebay)

GFS-pickups er ca 300,-/stk fra Guitarfetish, DiMarzio er 670,-/stk på 4sound.

Tanken var å bruke Wilde L-90s, disse er vel ca 450,-/stk direkte fra dem - men de ser ikke ut og har visstnok bra med leveringstid.

Link to comment
Share on other sites

Lurer på om kremfargede pickupringer hadde funka, har et sett liggende...

Sitter også å vurderer kontrollayout - ligger an til vol/tone/3-veis toggle (ikke blade), men har ikke helt bestemt meg for hvor ennå

Liten forhåndsvisning:

16awci9.jpg

Edited by Kaputnik
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.