Web Analytics
Jump to content

Lunacy Awake - Heavy Shit


Bautabobb
 Share

Recommended Posts

Jeg ser at folk legger ut musikken sin her. Så tenkte jeg skulle bli en av mengden og legge ut en liten sak.

Dette er Metal inspirert av Norsk natur og norsk mytologi.

Jeg laget denne for ca 2 år siden, var til ett band som aldri ble noe av, synd, for jeg hadde litt trua. Når det er sagt så håper jeg noen liker det de hører. Morsomt med noe feedback.

Dere må bare vite at jeg er ikke veldig god på Gitar, så ikke forvent noe sweep eller hybrid alternate something picking. For det skjer ikke.

Innspillingsprosessen tok sted i stua mi med følgende utstyr tilgjengelig:

Gibson Les Paul Studio (ikke noe fancy model)

Vamp2 fra Behringer (Gitar lyd)

Drumkit From Hell (Trommer)

Trillian (bass)

Vienna Symphonic Library

- Woodwinds I & II

- Solo Strings (hadde ikke fått kjøpt de store strykerne enda da)

- Harp I & II

- Choir (gratis nedlastning fra vienna (låter balle)

- Percussion I & II

Halionone

- Piano (fulgte med Cubase 5)

Edited by Bautabobb
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Dæven du er heftig med synther! Synes gitarene var litt lave/synthene var litt høye, men jæævla fett!

EDIT: ser du har piano fra DAWen din, men veit du om en bra pianosynth som helst er gratis?

Edited by ErlendB
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takk for det :) Jeg har noen høytalere som juger meg midt i øret her. Så mixingen er ikke helt max. Men skal se om jeg får gjort noe med det etterhvert :) Angående piano så anbefaler jeg følgende: http://www.bluenoiseplugins.com/plugins/theupright/

Koster 50 dollar, så er ikke det dyreste, og det låter bra. :)

En ting skal nevnes dog. Det er noe med klangen i digitale pianoer som ikke blir helt riktig uansett. Det er hvordan pianostrengene resonerer som gir ett litt "falskt" utrykk i nesten alle pianoene jeg har prøvd ut. Jeg har tilgode å teste Vienna Imperial pianoet, synes de demoene på hjemmesiden deres er ganske gode. men det koster skjorta. Så jeg vet ikke om noe som er bedre til en rimeligere penge en bluenoise sin variant.

Edited by Bautabobb
Link to comment
Share on other sites

Ble skikkelig nostalgisk når jeg hørte Shadowmind med denne:

http://forum.gitarnorge.no/topic/50876-how-not-to-impress-girls-with-the-guitar-teknisk-doedsmetall/#entry681217

Dette er fra tiden min som vokalist i Death metal sjangeren. Good times.

https://soundcloud.com/anders-langberg/game-of-death-pt-2

og CastorFiber: her finner du ikke dynamikk ;)

Edited by Bautabobb
Link to comment
Share on other sites

Haha. Sån går det når man er nostalgisk hele natta. For en god del år siden så lagde jeg ett Horror Metal band for å hylle skrekkfilmene i verden. Jeg samlet en gjeng og gjorde 2 konserter. Begge på Halloween. Kjørte full kalkun med dårlige kostymer og hele pakka. Så noen i fjor fikk jeg lyst til å gjøre en konsert igjen, bare pussa opp noen låter og skrive noen nye. Men det gikk som vanlig ikke pga logistikk og at folk generelt sett ikke egentlig har tid selv om viljen forsåvidt er å spore. Så da bestemte jeg meg for å legge ut det jeg har av det som kunne blitt.

Hadde vært morsomt med litt feedback på dette. hadde en ganske klar ide når jeg tok det opp igjen. Men må understreke at det er programert Trommer, bass, piano, synth, orkester elementer og gesæle lyder. Jeg har også gjort noe vokal på det. Men det ble en laber greie og kun for å illustrere. Det har seg slik at jeg hadde ikke tilgang på studio, så da ble det hjemme i stua, og naboene mine ville ikke blitt spesielt imponert over denslags gauling. Uansett..

Mine damer og herrer, jeg presenterer Skrekkfilm metalbandet (som aldri ble noe av igjen) Army Of Darkness

https://soundcloud.com/anders-langberg/sets/army-of-darkness

Tar omtrent 20 min å høre alt

Edited by Bautabobb
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.