Web Analytics
Jump to content

Vurderer RG


henki
 Share

Recommended Posts

Rg-er med lavere tresifret tall enn 4, helst fem først er ikke mye å bry seg med. De med lavere nummer er greie gitarer til prisen, men heller ikke mer. Det spørs hva du er ute etter. Tenker du firesifret RG, bør du som med andre gitarer over la oss si en 4-5 tusen i nypris før det begynner å svinge.

I mitt hode er originalene fra sent 198X de morsomste å eie. Hvis de er i bra stand, er det gode gitarer, men med en litt komprimert lyd, og tynne halser, noe som ikke er så skrekkelig moderne noen av delene. Kvaliteten er jevnt over veldig god, men sjekk at halsen er rett alle veier. Det at pickupene "må skiftes", er ikke sant. De er helt kurante.
En pris på rundt 3500 er det man skal betale. Kjøper man en, og venter noen år, skulle det ikke forundre meg om de blir verdt mer. Når det er sagt, har jeg tatt feil før.

Link to comment
Share on other sites

Er jeg enig med Castor her, men du bør også vurdere premiumserien til Ibanez. Vil tro du kan få de billig brukt, og jeg var heldig og fikk min for under 4000 ,-ny. Hat hatt flere Rger fra gamle til nye, og Premiumen jeg har nå synes jeg faktisk er et hakk vassere. Usikker på hvordan whammyen vil prestere over tid, men har godt inntrykk av den så langt.

Link to comment
Share on other sites

Helt enig med både CF og Brekkvasselven.

en av mine første "skikkelige" gitarer var en RG550 med lo-pro. denne står fortsatt som en av de mest trofaste arbeidsjerna jeg har hatt.

Premium-serien er og knall, og har et et kosmetisk opprykk over de eldre RG-modellene.

Link to comment
Share on other sites

Ynkelige bilder, men det der er en knallgitar til en mer enn bra pris hvis det ikke er noe feil med den. Sjekk hals, kosmetikk og knivegger/slitasje generelt.. Er det i orden, er det ikke noe å lure på. Prisen er det ikke noe å si på, nesten så det er litt lavt.

Edit- de tingene jeg nevner, er noe jeg vil se etter på alle gitarer med slik utrustning fra denne perioden. Jeg kjenner ikke til noen svakheter med modellen, men vet at piezo er veldig artig å ha montert. Virker det, så er det et stort pluss i min bok.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.