Web Analytics
Jump to content

Vurderer RG


henki

Recommended Posts

Rg-er med lavere tresifret tall enn 4, helst fem først er ikke mye å bry seg med. De med lavere nummer er greie gitarer til prisen, men heller ikke mer. Det spørs hva du er ute etter. Tenker du firesifret RG, bør du som med andre gitarer over la oss si en 4-5 tusen i nypris før det begynner å svinge.

I mitt hode er originalene fra sent 198X de morsomste å eie. Hvis de er i bra stand, er det gode gitarer, men med en litt komprimert lyd, og tynne halser, noe som ikke er så skrekkelig moderne noen av delene. Kvaliteten er jevnt over veldig god, men sjekk at halsen er rett alle veier. Det at pickupene "må skiftes", er ikke sant. De er helt kurante.
En pris på rundt 3500 er det man skal betale. Kjøper man en, og venter noen år, skulle det ikke forundre meg om de blir verdt mer. Når det er sagt, har jeg tatt feil før.

Link to comment
Share on other sites

Er jeg enig med Castor her, men du bør også vurdere premiumserien til Ibanez. Vil tro du kan få de billig brukt, og jeg var heldig og fikk min for under 4000 ,-ny. Hat hatt flere Rger fra gamle til nye, og Premiumen jeg har nå synes jeg faktisk er et hakk vassere. Usikker på hvordan whammyen vil prestere over tid, men har godt inntrykk av den så langt.

Link to comment
Share on other sites

Helt enig med både CF og Brekkvasselven.

en av mine første "skikkelige" gitarer var en RG550 med lo-pro. denne står fortsatt som en av de mest trofaste arbeidsjerna jeg har hatt.

Premium-serien er og knall, og har et et kosmetisk opprykk over de eldre RG-modellene.

Link to comment
Share on other sites

Ynkelige bilder, men det der er en knallgitar til en mer enn bra pris hvis det ikke er noe feil med den. Sjekk hals, kosmetikk og knivegger/slitasje generelt.. Er det i orden, er det ikke noe å lure på. Prisen er det ikke noe å si på, nesten så det er litt lavt.

Edit- de tingene jeg nevner, er noe jeg vil se etter på alle gitarer med slik utrustning fra denne perioden. Jeg kjenner ikke til noen svakheter med modellen, men vet at piezo er veldig artig å ha montert. Virker det, så er det et stort pluss i min bok.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.