Web Analytics
Jump to content

Harcour - ny låt


Metalbrain
 Share

Recommended Posts

Skrev denne låta en gang før jul for å få et avbrekk fra lesingen i eksamensperioden. Litt annerledes enn det jeg pleier å lage. Konstruktiv kritikk/kommentarer til miks/produksjon og komposisjon tas varmt i mot :)

Utstyr som er brukt er Mayones Regius/en random Morgan-bass jeg låner av en kompis - Axe-FX Standard - Apogee One - Logic 9.

Håper det faller i smak hos noen!

Edited by Metalbrain
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 3 months later...

:D Dette var skikkelig bøllete. synes kanskje gitarlyden var litt tynn. Men det er mulig at mine høytalere ikke er de beste å uttale seg gjennom. Synes Trommene og bassen var godt mixet. Kanskje det er panningen av Gitarene som gjør det når jeg gir en nærmere lytt. Kanskje dere kunne fylt på med en mørkere gitarlyd for å gi den tørre klare lyden litt fylde?

Uansett bare min mening. Man trenger ikke være enig i den :)

Link to comment
Share on other sites

Takk for innspill!

Enig i at gitarlyden ble litt tynn, high passet og EQet gitarene litt for mye for å få frem bassen i større grad, fordi jeg syns den ble litt tynn - måtte låne en billig bass jeg ikke hadde brukt før av en kompis, og det var ikke veldig mye gromlyd i den, dessverre. Også var miksen litt fort gjort.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.