Web Analytics
Gå til innhold

Abelia Tempest

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Abelia Tempest

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 06. feb. 1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 1. Heisann! Trenger du vokalist til ditt hard rock, metall(-core?), (southern) hardcore, screamo-band, eller til din groovy, funky-fresh pop-outfit (eller en heftig blanding)? Flaks! Andreas heter jeg, er født i 1987, og bor i Oslo. Har noe erfaring fra tidligere band - Sjekk ut MySpace.com/voidlimbo for å høre låter hvor jeg har vært vokalist om du er nysgjerrig på hvordan jeg høres ut. Inspireres av band som Every Time I Die, Between The Buried And Me, The Chariot, Karnivool, He Is Legend, Queens Of The Stone Age, og Falling Up, blant andre. For utfyllende liste, sjekk min last.fm-profil. Fyr av en PM eller en epost til ballr87@gmail.com, så snakkes vi!
 2. Takk for anbefaling, Kristoffer. Skal sjekke det ut! Har du noe øvrig erfaring med noen av hodetelefonene jeg har listet opp? HD280 ser ut til å ligge godt innenfor min prisklasse. Ville du anbefale at jeg gikk til anskaffelse av disse i stedet, Imaginos?
 3. Tenkte jeg ville tipse andre, kanskje særlig nybegynnerne, om Amplitube 3 Free: http://www.ikmultimedia.com/amplitubefree/features/ Programmet lar deg plugge gitaren rett inn i lydkortet når du skal spille inn og simulerer "ordentlige" gitarforsterkere. Det følger med tre amper, og kabinetter, ulike effektpedaler og mikrofoner for å nevne noe. I tillegg kan man gjennom Custom Shop kjøpe andre simuerte produkter enkeltvis, så man ikke behøver å legge ut to lapper for 40 amper, når du antagelig vil ende opp med å bruke kun to-tre av disse uansett.. Man kan dessuten "låne" utstyr og prøve det ut i to dager, før man må kjøpe eller vente to måneder før du får prøvd utstyret på nytt. Nok om det. Poenget jeg vil frem til er at Amplitube har gitt meg det jeg forstår som en grei innføring i og forståelse av det å skru gitarlyd, særlig når jeg nå i ettertid mixer alt selv. Passer egentlig perfekt med tanke på eksperimentering, da man på hvilket som helst tidspunkt kan gå inn og endre så og si alle aspekter ved lyden, med unntak av signalet fra selve gitaren da, selvfølgelig. Triks? Triks.
 4. Morn! Jeg sku' gjerne hatt noen forslag til hodetelefoner til mixing. Har dessverre verken råd eller leilighet til å kjøpe meg ordentlige monitorer, og må derfor bite i det ikke-ideelle eplet og mixe nær utelukkende på hodetelefoner. Er ute etter beste kjøp/"most bang for the buck" med tanke på nøytral, ufarget lyd. Prisklassen gir seg vel selv: Leser at følgende entry-level-modeller anbefales på ulike nettfora: Audio-Technica anc7b Audio-Technica ATH-M50 Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT880 AKG 701 Førstnevnte har en kompis av meg fått anbefalt av erfarne lydfolk på TV2 og nå anskaffet seg. Hva sier herrene?
 5. Heisann. Takk for en knallbra tråd! Jeg har vel knapt sett på en fil siden sløyden på ungdomsskolen og lurer på hvor fin fil jeg burde kjøpe (De forskjellige linkene til anbefalte filer/produkter er utdaterte). Er det sånn at alle filer er fine å bruke så lenge man er forsiktig nok og går over med fint nok sandpapir etterpå, eller burde jeg styre unna alt annet enn diamantfiler/-bryner? Er det noen som evt. tør (og gidder) å påta seg å foreta et søk på clasohlson.no og anbefale den beste og billigste fila?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.