Web Analytics
Jump to content

Rimelig lydanlegg løsning for band?


Esp_ltd@95
 Share

Recommended Posts

Hvis du har et budsjett på 10.000,- er jeg redd du ikke får mer enn et brukbart sanganlegg når du trenger alt av kabling, mikker og stativ. Du sier heller ikke hvor stort miksebordet må være, om dere tenker aktiv / passiv rigg. Hvor mange mikker og stativ? Mest mulig info er essensielt for å kunne komme med best mulig råd.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en nesten ubrukt Behringer mikser med 8 kanaler med preamps, og 8 stereo linekanaler. En DSP er det vel i den, også. Den er rimelig til salgs. Er noen år gammel, men har bare blitt brukt noen timer. Jeg har ikke giddet å selge den, da det har vært greit å ha den i backup. Den fungerer etter det jeg vet 100%

En forsterker eller et par brukte kasser med 15" og et horn gir deg penger til å handle stativer, kabler og annet du trenger, kanskje bortsett fra monitor.

Det blir ikke en løsning som korksniffere og musikkpoliti kommer til å juble av, men det blir helt kurant lyd.

Uansett, jeg er ikke så ivrig på å selge mikseren, men vil du handle, så greit. Det er ikke slik at jeg trenger pengene, men det er da litt dumt at den står her og råtner på rot.

Kjøper du brukt, og ikke handler ting som er utslitt, så får du veldig mye lyd for 10k. Særlig hvis du ikke "måå haa" det som er aller mest trendy og rafft. Det er med PA som med alt annet, dritt inn, dritt ut. Bruk heller noen timer på å lære deg å skru, eller rettere sagt la være å skru enn å bruke tusenvis av kroner på å handle godlyd. Det funker som regel ikke for oss amatører, da vi bruker for få timer på det til at vi blir gode.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.