Web Analytics
Jump to content

Rimelig lydanlegg løsning for band?


Esp_ltd@95

Recommended Posts

Hvis du har et budsjett på 10.000,- er jeg redd du ikke får mer enn et brukbart sanganlegg når du trenger alt av kabling, mikker og stativ. Du sier heller ikke hvor stort miksebordet må være, om dere tenker aktiv / passiv rigg. Hvor mange mikker og stativ? Mest mulig info er essensielt for å kunne komme med best mulig råd.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en nesten ubrukt Behringer mikser med 8 kanaler med preamps, og 8 stereo linekanaler. En DSP er det vel i den, også. Den er rimelig til salgs. Er noen år gammel, men har bare blitt brukt noen timer. Jeg har ikke giddet å selge den, da det har vært greit å ha den i backup. Den fungerer etter det jeg vet 100%

En forsterker eller et par brukte kasser med 15" og et horn gir deg penger til å handle stativer, kabler og annet du trenger, kanskje bortsett fra monitor.

Det blir ikke en løsning som korksniffere og musikkpoliti kommer til å juble av, men det blir helt kurant lyd.

Uansett, jeg er ikke så ivrig på å selge mikseren, men vil du handle, så greit. Det er ikke slik at jeg trenger pengene, men det er da litt dumt at den står her og råtner på rot.

Kjøper du brukt, og ikke handler ting som er utslitt, så får du veldig mye lyd for 10k. Særlig hvis du ikke "måå haa" det som er aller mest trendy og rafft. Det er med PA som med alt annet, dritt inn, dritt ut. Bruk heller noen timer på å lære deg å skru, eller rettere sagt la være å skru enn å bruke tusenvis av kroner på å handle godlyd. Det funker som regel ikke for oss amatører, da vi bruker for få timer på det til at vi blir gode.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.