Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Esp_ltd@95

Medlem
 • Innholdsteller

  384
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Esp_ltd@95

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 03. feb. 1995

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Stord
 1. Hei! Her er en selvprodusert låt av meg! https://soundcloud.com/kjartan-thorkildsen/when-funerals-are-about-to-begin C4C!
 2. Hei! Jeg lurer på om noen her vet om andre musikkutdanninger i Bergen enn Grieg-akademiet?
 3. Takk, kom på tanken, men tenkte at lydbildet sku bli mer mekanisk enn ekspresivt/ mennesklig.
 4. Konstruktiv i bytte mot konstruktiv kritikk? :-) https://soundcloud.com/kjartan-thorkildsen/medicate-me
 5. Haha, growlepartiet er ekstremt høyt. Jeg gjorde det med vilje for ein sjokkfaktor (growling i den chill delen av sangen), men er usikker på om alle oppfattet det slik eg ville. Takk for fine ord uansett!
 6. https://soundcloud.com/kjartan-thorkildsen/trollaasens-dans Låt eg laga inspirert av Grieg. Konstruktiv kritikk?
 7. Hei! Dette er en sjølvkomponert/ prudusert låt til bandet mitt sin EP. Hadde vert kult med konstruktiv kritikk på mix og låta gennerellt sett. :-)
 8. Er det kun brukt vi snakker under 10k? Finner nemelig ingenting på gitarhuset etc for under 10k...
 9. Hei! Snuser etter en fender tele, helst til under 10k. Tenker jeg kan i etterkant oppgradere mikrofonene (noiseless helst), i stedenfor å kjøpe noe enda dyrere. Hvor på nettet i Norge finner jeg en amerikansk fender tele til under 10k? Er det noe jeg må vere på utkikk etter?
 10. Har hørt på alle de banda. Nåko eg finn unikt med kvelertak er kor happy sangene er i motsetning til annen metal.
 11. Hei! Kvelertak er ett av mine ynligsband. Er det noen band som spiller den type mix av balck metal og rocknroll som kvelertak gjør?
 12. Ja. Kommer sikkert til p bruke kabel i mange situasjoner, men når jeg spiller med hardrock bandet mitt og hopper/ løper rundt overallt, så er det greit å slippe åsnuble i kablelen eller dra den utav oedalbrettet/ ampen. Er det forresten mulig å bruke en g30 sender på g50en? Da kunne jeg jo kjøpe ett g30 sett og en g50 sender og så bruke g50 senderen på gitaren jeg bruker mest.
 13. Ok takk for svar! Har 50en samme metall/plastikk konstruksjon? Er det lett å bytte trådløs sender når du bytter gitarer? Såg en fyr som hadde den o baklomma,men det beste virker å ha den i reima. Holder den seg på plass? Er det lett å flytte den over på en annen gitar,eller bør man ha flere sendere? Kan disse kjøpes seperat?
 14. Ah. Ser ikke for meg at jeg trenger de ekstra 20 meterene, og antenner gjør bare at det er mer å passe på. Men mer solid sender virker fint. Hvor solid er den på 30en? Hvor mangen timer varer batteriene på 30en?
 15. Hei! Jeg er på jakt etter ett trådløst system til gitar. -det må vere lett å ha med seg. Dvs. ikke rack system. -pris helst ikke over 3-4000. -må funke minst 20-30 m unna. -brukbar batteritid -må vere mulig å bytte kablelen til gitaren i en 90 graders bøy kabel. Hva er det beste fir meg? Line 6 g30 virket bra, men har hørt litt om at de kan få dropout og etter å ha sett denne videoen ( ), så virker ikke byggekvaliteten det beste. Er dette bare engangstilfeller eller hva? Hva erfaringer har dere?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.